TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

ENS TRASLLADEM

Tenim nou web!! Ens trobaràs a http://www.garrafesports.com

dijous, 28 de març del 2013

Felipe Campuzano dimiteix

Felipe Campuzano dimiteix com a coordinador de la base del CF Vilanova. Abans del seu primer any al club i malgrat tenir contracte per dues temporades més, Campuzano va presentar ahir la seva renúncia verbalment, la qual formalitzarà per escrit els propers dies.

El korfbal base europeu se cita a Vilanova

El Club Esportiu Vilanova organitza la Youth Korfball Tournament, un torneig de korfbal base amb presència d'equips en categories sub-14, sub-16 i sub-19 de diferents països d'Europa. La selecció catalana i els representants holandesos i belgues són els grans atractius del torneig.

El SEL Vilanova guanya el Parets i es queda a 2 passos de l'ascens

El SEL Vilanova guanya al Rugbi Parets i, a falta de només 2 jornades, es col·loca com el millor posicionat per assolir l'ascens de categoria. Els d'Isma Ripoll no van donar opcions als vallesans, que van veure com la trituradora vilanovina els va destrossar anotant 8 assaijos i només deixant-los fer 13 punts.

Nova derrota del CEVG de volei

El sènior masculí de volei del CEVG continua amb la seva pobra campanya a 1a Catalana i suma una nova derrota. Els grocs s'enduen el primer set, però acaben caient amb contundència a pista del CV Estructures Olot.

El Rolly Roller supera el Rubí B i lluitarà pel títol

El Tsunamis-Rolly Roller Vilanova derrota el Cent Patins B i certifica el seu 3r lloc final a la classificació de la Lliga Catalana. Ara els vilanovins s'enfrontaran, ja en els play-off pel títol, contra el Castellbisbal, a la recerca d'un lloc a la gran final.

S'estrenen les 4 hores de resistència en BTT a Vilanova

Més d'una cinquantena d'equips han participat en la primera edició de les 4 hores de Resistència en BTT de Vilanova, celebrada el passat cap de setmana. Els campions de la prova van acabar fent 21 voltes a un circuït ubicat a la zona de la platja.

Futbol Sala a l'Arjau per Setmana Santa

L'Associació de Veïns del Barri de Mar de Vilanova ha organitzat per aquests dies de Setmana Santa un torneig de Futbol Sala, que té lloc la pati de l'escola l'Arjau. Una vintena d'equips estan prenent part en la competició, que celebrarà les finals aquest proper cap de setmana.

dimecres, 27 de març del 2013

Bloc bàsquet: derbis igualats i de nivell

En el món del bàsquet el protagonisme és pels derbis. A 1a Catalana masculina el CB Samà es va endur la victòria a pista del CB Ribes en un partit igualat, gràcies a un imparable Pol Puig i al factor sorpresa que va significar l'aparició d'un Miquel Salvó que era dubte per problemes físics. I encara més emoció entre les noies, perquè en el CB Samà B - CB Roquetes es van necessitar dues pròrrogues per decidir el guanyador d'un partit que va acabar caient del costat del, teòricament, menys favorit.

Bloc futbolcat: punxa el Cubelles i espectacle a 3cat12

El CF Cubelles obre el resum de la jornada futbolística, amb el patit empat a casa contra un Vallirana que és penúltim a la classificació. Després, a 3a Catalana l'espectacle el posaran el Base Vilanova, que va derrotar un dels equip més en forma de la categoria, el F.Atlètic Vilafranca (2-0) en el debut de David Plaza "Kodro" a l'equip de David Requero; i el derbi que va enfrontar la UE Les Roquetes amb el CD Ribes i que va deixar grans gols, bon futbol, una mica de polèmica i un punt per cada equip.

UE Roquetes i Ribes es reparteixen golassos i punts en un gran derbi

Unió Esportiva Les Roquetes i Club Deportiu Ribes es reparteixen els punts en un derbi ple de grans detalls de futbol i gols per emmarcar. Els de Sergio Izquierdo van saber refer-se del gol inicial dels ribetans capgirant el marcador a l'inici de la segona meitat, però un golàs d'Albert Pérez, va acabar signant les taules entre tots dos equips.

dimarts, 26 de març del 2013

El CP Vilanova planta cara al Barça i cau per la mínima

Amb aquesta ovació acomiadava Les Casernes als jugadors del patí Vilanova després del partit contra el totpoderós Barça. I es que els homes de Delriu van tenir als blaugranes contra les cordes durant tot el partit, fent que l'equip visitant acabés gairebé demanant l’hora en els instants finals.

El CP Vilanova Femení mostra senyals de millora i surt del descens

El femení d’ok lliga del C.P.Vilanova guanya divendres a la pista del Bigues i surt del descens de categoria. Les vilanovines fan un important salt qualitatiu en el seu joc i desprès de guanyar al Vallès en un dels millors partits de la temporada, ahir contra l’Alcorcón van perdre injustament per la mínima.

El CF Vilanova continua la seva caiguda lliure al Guinardó

El Club de Futbol Vilanova s'avança amb un gran gol d'Eloi però acaba caient 2-1 al Municipal del Guinardó, davant el Martinenc d'Ángel Alcolea. Els vilanovins continuen en caiguda lliure, després d'encadenar la seva 6a derrota en els últims 7 partits.

Les noies del CP Vilanova visiten "Salut Dental"

El primer equip femení del CP Vilanova visita el seu patrocinador principal. Veurem les jugadores, que normalment veiem sobre la pista de joc, en un àmbit poc habitual, a les instal·lacions de Salut Dental Vilanova.

Bloc CP Vilanova masculí: el Barça culmina una setmana complicada

El CP Vilanova de Josep Lluís Delriu va quallar un gran partit contra el totpoderós Barça, contra el qual només va acabar caient per la mínima (0-1). El partit posava el punt i final a una setmana molt delicada pels vilanovins, on el creuament de declaracions entre la plantilla i la directiva al respecte dels problemes econòmics del club havien posat en una situació límit l'entitat.

dijous, 21 de març del 2013

Preocupació al CP Vilanova

El CP Vilanova comença a donar senyals d'avís que la temporada vinent hi haurà canvis de consideració. Pau Viadel (president) i Francesc Gil (jugador del primer equip), adverteixen de les dificultats econòmiques que s'estan vivint aquest any i es mostren preocupats pel camí que podria prendre el club.

El SEL Vilanova depèn d'ell mateix per assolir un segon ascens seguit

El SEL Vilanova de rugby guanya amb contundència al camp del Martorell i torna a situar-se líder de 2a Catalana. A falta de només 3 jornades, els d'Isma Ripoll depenen d'ells mateixos per assolir un il·lusionant segon ascens de manera consecutiva.

L'Open de BTT es consolida a Les Roquetes

Éxit organitzatiu i d'afluència de públic, malgrat el mal temps, d'una nova edició del GP de Les Roquetes de BTT celebrat aquest cap de setmana. La prova, que estava inclosa dins el calendari de l'Open de Barcelona d'aquesta modalitat ciclista, va comptar amb més de 200 participants.

El "Harlem Shake" del Base Vilanova

Espectacle pur en la versió del cada cop més popular Harlem Shake que han fet al primer equip de la Fundació Base Vilanova de futbol. NO TÉ PÈRDUA!

El Club Esportiu Vilanova, en problemes

En una assemblea extraordinària on no es va deixar entrar als mitjans, el CEVG va presentar un dèficit de més de 180.000€, i una junta gestora que serà la que es farà càrrec del club a partir d'ara. Els grans projectes d'anys anteriors han quedat més que oblidats i els problemes de l'entitat (ja sense Tomàs Rosalén al capdavant) preveuen un futur preocupant.

dimecres, 20 de març del 2013

Bloc futbolcat: golejades de Ribes i Penya Jove i empat del Newell's

Marcadors dels garrafencs des de 2a Catalana fins la 4a, amb especial atenció a les golejades a #3cat12 del CD Ribes (5-2 contra La Granada) i de la Penya Jove (6-2 contra el Riudebitlles) i a l'empat sense gols del Newell's en la visita del Monjos, al grup 11è de 4a Catalana.

Bloc bàsquet: derrota d'un Samà mermat; victòria d'un Ribes femení imparable

En bàsquet, la derrota del CB Samà de 1a Catalana davant d'un Sant Pere que va ser superior obre l'anàlisi de la jornada, on coneixerem la resta de resultats del cap de setmana. En el bàsquet femení el partit destacat és el del CB Ribes que, en un cap de setmana de doble exigència, va vèncer còmodament el Xamba 'B'.

El Sant Pere i les pèrdues deixen sense opcions el SM del Samà

El sènior masculí del Bàsquet Samà no té cap opció contra el tercer classificat de la lliga, el Sant Pere de Terrassa i acaba caient per 24 punts de diferència. Les nombroses pèrdues a la primera part deixen sense opcions els de Xavi Lázaro la setmana abans de veure's les cares amb el Ribes en el derbi de 1a Catalana.

Francesc i una primera meitat estratosfèrica catapulten el Ribes

El CD Ribes passa per sobre de La Granada en els primers 45 minuts i encadena dues victòries consecutives. Els de Fernando Quirós van marxar al descans amb un 5-0 gràcies, especialment, al pòquer de gols de Francesc Medina, i van deixar en un tràmit la segona meitat.

dilluns, 18 de març del 2013

Bloc CFVNG: el Municipal i l'Andorra els fan tocar de peus a terra

El CF Vilanova no va poder donar continuïtat a l'esperançador debut de Delfí Ferreres al camp de l'Ascó, i va tornar a ensopegar davant la seva afició en un Municipal dels Alumnes Obrers que continua sent un malson. 1-2 van caure els vilanovins davant l'Andorra, després de fallar un penal i malgrat avançar-se en el marcador amb un gran gol d'Eloi Jiménez.

El CP Vilanova es classifica amb patiment a Giovinazzo

El CP Vilanova fa bo el resultat de l'anada i es classifica per la final a quatre de la Copa CERS per tercer any consecutiu. Els de Josep Lluís Delriu perden 6-4 davant un Giovinazzo que va estar apunt d'igualar l'eliminatòria.

Primer revés pel CF Vilanova de Ferreres

El CF Vilanova segueix bloquejat al Municipal dels Alumnes Obrers, i perd 1-2 en la visita del FC Andorra. Lluny de l'esperançador debut de Delfí Ferreres en la jornada anterior, l'equip torna a oferir la seva versió més pobra davant de l'afició.

La millora li val un punt al CP Vilanova femení

El femení d'OK Lliga del CP Vilanova empata amb el Palau de Plegamans i ja és a un sol punt de la permanència. Les vilanovines estrenen el canvi d'entrenador amb un bon partit. L'equip excepcionalment dirigit per Xavi Mestres, es va mostrar més centrat i a punt va estar d'aconseguir la quarta victòria de la temporada.

dissabte, 16 de març del 2013

L'Infantil Femení d'Handbol del CEVG 2012-13

Reportatge musical del Garraf al Dia Esports de Canal Blau sobre l'equip Infantil femení d'Handbol del CEVG per aquesta temporada 2012-13.

divendres, 15 de març del 2013

Un La Guàrdia en hores baixes no hauria de ser un problema pel Cubelles

A 2a Catalana, el CF Cubelles busca refer-se de l'ensopegada contra el Sant Pere Molanta de la passada jornada amb una visita, sobre el paper assequible, al camp de La Guàrdia, que es troba en llocs de descens. Els 3 punts són vitals pels de Cristian Garcia per seguir somiant amb la zona alta.

Després de la sorpresa del debut, el CF Vilanova vol fer els deures a casa

Després de l'esperançador debut en forma de victòria al camp de l'Ascó, Delfí Ferreres s'estrena com a tècnic a casa. El CF Vilanova rep un Andorra en bona forma amb la necessitat de començar a fer del Municipal dels Alumnes Obrers un fortí.

50 minuts separen el CP Vilanova de la 3a Final a 4 consecutiva a la CERS

El CP Vilanova viatja a Itàlia per buscar a la pista del Giovinazzo el passi a la fase final de la Copa de la CERS. Els vilanovins amb una avantatge de 4 gols del partit d'anada, no han de patir per superar el darrer obstacle per jugar la Final a 4.

Mier debuta al femení del CP Vilanova ja amb la necessitat de guanyar

Amb nou entrenador a la banqueta, el femení d'Ok Lliga del CP Vilanova buscarà davant el Palau de Plegamans una victòria que l'apropi a la permanència. El canvi de tècnic (Jordi Mier substitueix Jordi Costa) pretén ser un revulsiu per l'equip que continua tenint la salvació a dos punts.

L'Entrevista: Rubén Piñol, Handbol Ribes

Entrevistem al plató del Garraf al Dia Esports de Canal Blau a Rubén Piñol, Director Tècnic del CH Ribes i coordinador de l'Escola d'Handbol Els Costarets.

dijous, 14 de març del 2013

Bloc CP Vilanova: RDI nou patrocinador, ambient Giovinazzo i nou entrenador femení

A dos dies del transcendental partit a pista italiana a la recerca de la classificació per la Final a 4 de la Copa de la CERS, escoltem sensacions i desitjos dels integrants del primer equip del CP Vilanova per aquest partit contra el Giovinazzo. Tot, el dia que el club confirma com a nou patrocinador RDI fins a final de temporada, i fa oficial el nom de Jordi Mier com a entrenador del primer equip femení, en substitució de Jordi Costa, que va dimitir dilluns.

La Unió Ciclista Vilanova presenta equips i projectes per aquest 2013

La Unió Ciclista Vilanova presenta els prop de 40 corredors i corredores amb els que comptarà enguany, i que estaran repartits entre les categories infantil, cadet i un Màster-30 que debuta aquesta temporada. Competició al marge, l'altre gran novetat de l'any per l'entitat és l'organització de la 1a edició de La Pedals de Clip, que es farà al maig.

Delfí Ferreres, al Primer Minut de Canal Blau FM

A dos dies del seu debut a la banqueta del Municipal dels Alumnes Obrers com a entrenador del primer equip del CF Vilanova, Delfí Ferreres visita l'estudi de Canal Blau FM per explicar-nos sensacions, pensaments i il·lusions d'aquesta etapa que tot just acaba d'encetar.

Porta culmina una remuntada èpica del CB Ribes contra el Gavà

El CB Ribes aconsegueix una victòria tant èpica, com poc esperada, davant el Gavà, que arribava com a colíder de la categoria. Als de David Sanmartín els va costar entrar en el partit, però es van refer des de la línia de tres decidint l'encontre, precisament, amb un triple d'Isaac Porta quan restaven poc més de 3 segons.

Gala Mestres exerceix d'estrella i el Samà femení derrota el CN Terrassa

El retorn de la millor Gala Mestres condueix el sènior femení del CB Samà a una victòria de prestigi davant un dels millors equips de la lliga, el CN Terrassa. Els seus 28 punts, una gran defensa de tot l'equip i la tranquil·litat en els minuts finals acaben valent-li la victòria a les vilanovines.

Bloc bàsquet: victòries de Ribes masculí i Samà femení + 3cat femenina

Repassem la jornada dels equips de bàsquet de la comarca, arrencant amb dues victòries dels nostres equips de major categoria. Tant el CB Ribes masculí com el sènior femení del CB Samà (ambdós de 1a Catalana) van donar la sorpresa tombant dos dels ossos més durs de les seves respectives lligues. Els ribetans van tirar de l'èpica per derrotar el Gavà; mentre les samistes, amb una gran Gala Mestres, van vèncer tot un CN Terrassa. A més, analitzarem la jornada a la 3a Catalana femenina, amb el derbi CEVG - CB Sitges (que es van endur les grogues) i una dolorosa derrota del CB Samà B.

Jordi Costa plega del CP Vilanova femení

Jordi Costa dimiteix com a entrenador del primer equip femení del CP Vilanova. Deixa el càrrec després de la derrota a pista de l'Igualada en l'última jornada i amb l'equip encara en posicions de descens. El club busca un substitut "de la casa".

Els repetidors dominen la Pic de l'Àliga

Manuel Torres repeteix com a gran dominador a la Cursa Pic de l'Àliga de Canyelles, enduent-se la victòria tant en l'Sprint Vertical com en la Cursa de Muntanya. Núria Quiroga i el vilanoví Xevi Guinovart són alguns altres noms destacats d'aquesta 5a edició de la prova.


El grup petit de la Fundació anirà a Europa

El Grup Petit de la Fundació per l'Esport Base de Vilanova i la Geltrú aconsegueix el bronze en el Campionat d'Espanya de xou grups celebrat a Reus. Les noies de Maria del Carmen García van aconseguir, amb aquest podi, classificar-se pels Europeus.

dimecres, 13 de març del 2013

El Molanta treu profit d'un Cubelles que segueix negat a casa

El CF Cubelles fa una passa endarrere en la imatge mostrada en les darreres jornades i perd davant el Sant Pere Molanta, situat en zona de descens. Els de Cristian García no van saber trobar-se mai sobre el terreny de joc i, tot i no fer mèrits, encara van poder optar a sumar un punt en els darrers minuts de partit.

Álex Morillas i Juanma rellancen el Base Vilanova

Àlex Morillas i Juanma Luque, estilets d'un Fundació Base Vilanova que derrota el cuer, el Montserrat Igualada per 3-0 a l'Alumnes Obrers. Una gran segona meitat permet els de David Requero recuperar les bones sensacions de fa unes jornades.

El CD Ribes pateix però guanya per seguir fugint del descens

Un gran gol d'Albert Pérez dóna els 3 punts al CD Ribes davant el Sant Cugat Sesgarrigues i permet agafar aire als ribetans a la zona baixa de la classificació. Els de Fernando Quirós se sobreposen a un inici delicat i acaben remuntant per guanyar 2-1 al Bosc de Plaça.

L'Ódena, víctima d'una Unió Roquetes que recupera sensacions

La UE Les Roquetes recupera el bon camí amb una victòria de prestigi davant l'Ódena. Un gol de David Brunat i un penal ja al final del partit transformat per Sergio Moreno acaben valent 3 punts que permeten seguir somiant en la promoció d'ascens.

L'Atlètic Ribes no perdona un Newell's mermat

Al grup 11è de 4a Catalana, el gran partit de la jornada ha estat el derbi entre el C.Atlètic Ribes i el Newell's. Els d'Ángel Casado, que travessen un gran moment de forma, es van endur el triomf per 2-0, contra un Newell's molt mermat per les baixes.

dimarts, 12 de març del 2013

Debut somiat de Ferreres amb el CF Vilanova

El CF Vilanova dóna la campanada al camp del líder, l'Ascó, i s'endú la victòria en el debut de Delfí Ferreres a la banqueta blava. Un treball col·lectiu excels i un golàs d'Eloi Jiménez valen els 3 punts i trenquen la ratxa de 4 derrotes seguides que arrossegaven els vilanovins.

El CP Vilanova perdona i ho paga a Galícia

L'efectivitat cara a porta sentencia el Mopesa CP Vilanova a la pista del líder de l'OK Lliga, el Liceo. Les aturades de Xavi Malián i els gols de Toni Pérez, superen un equip de Josep Lluís Delriu que va competir a bon nivell però no va estar fi per materialitzar les moltes ocasions generades.

El femení del Patí exhibeix la seva pólvora mullada i cau a Igualada

El CP Vilanova femení està negat cara a porta i acaba caient derrotat a pista de l'Igualada, per 2-0. Les de Jordi Costa, que van generar ocasions de gol suficients però van ser incapaces de transformar-les, continuen en llocs de descens.

dissabte, 9 de març del 2013

L'Infantil A del CF Cubelles 2012-13

Reportatge musical del Garraf al Dia Esports de Canal Blau sobre l'equip Infantil A del CF Cubelles d'aquesta temporada 2012-13.

divendres, 8 de març del 2013

El CF Cubelles vol seguir a dalt a costa del "garrafenc" Molanta

A 2a Catalana, el CF Cubelles rep al Josep Pons i Ventura un Sant Pere Molanta molt necessitat de punts, i amb un clar accent garrafenc. Els de Cristian Garcia, que vénen de perdre al camp del Sant Ildefons, no volen deixar escapar més punts a casa.

Continua la pressió pel femení del CP Vilanova... ara a Igualada

El femení d'OK Lliga del CP Vilanova juga a la pista de l'Igualada una nova final. Les vilanovines continuen a un punt de la permanència i necessiten treure punts de totes les pistes. Les de la capital de l'Anoia, estan a mitja taula i a casa seva no es mostren excessivament segures.

El CP Vilanova no vol pagar els plats trencats de la mala Copa del Liceo

El CP Vilanova torna a la realitat de l'Ok Lliga amb un complicat desplaçament a la pista del Liceo de la Corunya. El líder de la competició, amb les baixes per lesió dels germans Lamas, vol seguir sumant victòries que l'apropin al títol.

Ferreres s'estrena a la banqueta del CF Vilanova visitant el líder

Màxima il·lusió i poca pressió en el debut de Delfí Ferreres a la banqueta del CF Vilanova. Visiten l'Ascó, el líder de la lliga. Les baixes de dos dels golejadors tarragonins (Adri Fernández i Ermengol) obren la porta a una possible sorpresa.

dijous, 7 de març del 2013

Victòria, però també allau de sancions pel Newell's en el partit suspès

La Federació Catalana de Futbol ha donat per finalitzat el partit entre el Newell's i el Sant Sadurní Atlètic B, de 4a Catalana, que va quedar suspès en temps d'afegit diumenge passat. La resolució dóna la victòria als vilanovins, però també els ha costat un bon grapat de partits de sanció.

Vilanova torna a optar a la Final-4 de la CERS

Malgrat el nefast record de l'experiència de l'any passat, quan la CERH va desdir-se'n a última hora, Vilanova torna a estar entre les candidates a ser la seu de la Final a 4 de la Copa de la CERS d'enguany. El Vendrell i la italiana Forte dei Marmi, també han demanat ser-ne els organitzadors.

La manca d'encert i els àrbitres acaben amb el CB Samà

El sènior masculí de bàsquet del CB Samà acaba desquiciat amb l'actuació arbitral i perd contra el CB Viladecans, un rival directe per evitar la zona perillosa de la classificació. Especialment el joc interior vilanoví es va veure perjudicat per les decisions dels àrbitres.

Victòria poc brillant però efectiva d'un SEL de rugby que continua a dalt

El SEL Vilanova de rugby derrota sense pietat el Reus Deportiu i es manté a la zona alta de la classificació. Els d'Isma Ripoll no van fer un partit perfecte, però els va valer per sumar els punts i seguir optant a l'ascens.

El CEVG de korfbal, tetracampió de Copa

El Bar Avenida CEVG s'endú la Copa Catalana per 4t any consecutiu. L'equip de Rosendo Garcia supera per la mínima en una gran semifinal l'Assessoria Vallparadís, i no té problemes després per derrotar el CK Barcelona a la final.

Una gran defensa permet fregar la victòria al CEVG d'handbol

L'Hipersimply CEVG d'handbol completa un partit molt seriós però acaba caient al Poliesportiu del Garraf davant el filial del Cardedeu, un equip de la zona alta de la taula. La defensa dels vilanovins els va mantenir vius, però no va ser suficient per sumar.

El Rolly-Tsunamis d'hoquei línia cau malgrat tenir el líder contra les cordes

El Rolly Roller - Tsunamis Vilanova planta cara al superlíder Cent Patins de Rubí, però acaba caient per 4-6. Els vilanovins van fer un partit molt complet, però un gran inici i final d'encontre dels rubinencs els valen els punts.

Pendents de la 5a Pic de l'Àliga de Canyelles

Aquest cap de setmana Canyelles torna a centrar l'atenció del calendari atlètic català. Diumenge se celebra la 5a Cursa de Muntanya Pic de l'Àliga. I per segon any consecutiu, el dia abans tindrà lloc un Sprint Vertical cronometrat. S'hi esperen al voltant de 200 participants.

El Grup Petit de la Fundació busca "Europa" a Reus

Aquest diumenge té lloc a Reus el Campionat d'Espanya de Xou Grups de patinatge de la categoria Grup Petit. L'equip de la Fundació per l'Esport Base de Vilanova, que dirigeix Maria del Carmen Garcia, busca la classificació pel Campionat d'Europa amb la seva coreografia "És massa dur dir-te adéu".

Ferreres agafa els comandaments del CF Vilanova

Delfí Ferreres és presentat com a nou entrenador del primer equip del CF Vilanova fins a final de temporada. Amb el treball i la il·lusió com a cartes de presentació, el tècnic va atendre ahir per primer cop els mitjans, i es va vestir de curt per dirigir la seva primera sessió d'entrenament.

dimecres, 6 de març del 2013

Bloc futbolcat: especial mala jornada a 3cat12

Repassem la jornada de futbol comarcal, des de 2a Catalana fins a 4a, destacant per exemple l'empat farcit de gols de la Penya Jove de Les Roquetes davant el Capellades, o la derrota de la UE Les Roquetes a camp del Fundació Atlètic Vilafranca a la #3cat12.

S'acaba el projecte Casado al CF Vilanova

La trajectòria de Dani Casado a la banqueta del CF Vilanova. Hi va arribar a l'estiu per agafar les regnes de l'equip a 1a Catalana, després de més d'una dècada a 3a divisió. 4 derrotes seguides, dubtes al vestidor i qüestions personals l'han fet presentar la dimissió.

8 gols i només 1 punt per la Penya Jove

En una jornada no massa positiva pels equips de la comarca, la Penya Jove de Les Roquetes empata 4-4 contra el Capellades. Toni Salido va posar en avantatge els de Josep Riambau en l'últim minut, però en l'afegit, els de l'Anoia acaben sumant un punt.

Dani Casado dimiteix com a tècnic del CF Vilanova

Àmplia cobertura informativa sobre la dimissió de Dani Casado com a màxim responsable tècnic del primer equip del CF Vilanova. El fins ahir entrenador vilanoví, va al·legar motius personals per prendre aquesta decisió. Delfí Ferreres, provinent del Tortosa juvenil, serà el seu substitut en el càrrec.


dimarts, 5 de març del 2013

El CP Vilanova cau contra el campió, el Vendrell, a la #Copaok

Un sorprenent Mopesa CP Vilanova perd per la mínima davant el campió en els quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins. A més, el Moritz CE Vendrell va acabar alçant el títol, després d'una final d'infart davant el Reus Deportiu amb gol d'or, per confirmar que són la gran revelació d'aquesta temporada.

El CF Vilanova s'enfonsa i cau golejat contra el Santfeliuenc

El CF Vilanova perd per 2-4 contra el FC Santfeliuenc i encadena la 4a derrota seguida a la lliga. Un gol just abans del descans, i dos més als primers 10 minuts de la 2a part "noquegen" l'equip de Dani Casado. Només la rauxa de Santi Triguero va maquillar el marcador.

dilluns, 4 de març del 2013

El prebenjamí del CP Cubelles 2012-13

Reportatge musical fet al Garraf al Dia Esports de Canal Blau sobre l'equip Prebenjamí del CP Cubelles d'aquesta temporada 2012-13.

diumenge, 3 de març del 2013

Ángel Calvo, president del CF Vilanova, al Garraf al Dia Esports

Entrevistem al plató del Garraf al Dia Esports de Canal Blau el recentment escollit president del CF Vilanova, Ángel Calvo. Coneixem qui l'acompanyarà en la junta i les bases del projecte que té previst per l'entitat durant els seus 6 anys de mandat.

dissabte, 2 de març del 2013

La millor defensa posa a prova un Vilanova obligat a reaccionar

Després d'encadenar, per primera vegada en tota la temporada, 3 derrotes seguides, el CF Vilanova rep diumenge a l'Alumnes Obrers el segon classificat de la lliga, el FC Santfeliuenc. Els gols de Josele i la millor defensa del campionat esperen un equip de Dani Casado en hores baixes.

Prova de nivell per un CF Cubelles que vol seguir entre els millors

A 2a Catalana, el CF Cubelles visita el camp d'un dels seus rivals directes a la zona alta, el Sant Ildefons. La fiabilitat dels de Cristian Garcia fora de casa i la recuperació de "Merca" posen a prova el sòlid equip de Cornellà, que té en el davanter Èric "Caperucho" el seu home més destacat.

divendres, 1 de març del 2013

Èxit en el 1r Canicross del Garraf

Al voltant d'uns 100 equips i 300 corredors es reparteixen entre la 1a edició del Canicross del Garraf i la Cursa dels Colls a Vilanova. Unir la pràctica de l'esport amb el poder gaudir de l'entorn natural de la comarca és part de l'èxit de la cita.

El Vendrell, primer obstacle per la il·lusió del CP Vilanova a la #copaok

El Mopesa CP Vilanova juga a Oviedo contra el Moritz CE Vendrell el partit de 1/4 de final de la Copa del Rei. En una eliminatòria de difícil pronostic, els vilanovins encara no han guanyat aquesta temporada als del Baix Penedès, tercers a la lliga i que han deixat de ser la revelació per convertir-se en tota una realitat.