TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

ENS TRASLLADEM

Tenim nou web!! Ens trobaràs a http://www.garrafesports.com

dimecres, 31 d’octubre del 2012

Victòria i lideratge per la Blanca en el derbi juvenil contra el Cubelles

El juvenil de preferent del CF Cubelles perd en el derbi d'aquesta categoria davant la Blanca Subur per 1 gol a 2. Aquest resultat deixa als sitgetans com a líder del seu grup, mentre els cubellencs encadenen, així, la segona derrota consecutiva.


Es presenta la Blanca Subur 2012-13

La Blanca Subur ha presentat tots els seus equips per la temporada 2012-13. Dels més menuts als juvenils desfilen tots els protagonistes d'aquest any d'una de les entitats de formació de referència de la comarca.


El SEL Vilanova es deixa el liderat a Tarragona

El SEL Vilanova es deixa el liderat a camp del Rugbi Tarragona, que es converteix en el nou líder de la categoria. Els de blau cel no van mostrar el joc que els havia fet sumar per victòries els partits disputats fins aquest cap de setmana i va acabar perdent per 30 a 12 davant els tarragonins.


"Fes-te amic de la Fundació"

La Fundació per l'Esport Base de Vilanova i l'empresa Run Sports presenten la Targeta Amic, que permetrà fidelitzar els simpatitzants de l'entitat, els quals tindran nombrosos descomptes en botigues i serveis de Vilanova i la resta de Catalunya. La Fundació espera superar el mig miler d'adhesions a la iniciativa.


El millor Karate base català visita Vilanova

Olga Gómez, del Gimnàs Castañeda, es penja la medalla de bronze en "kumite" al Campionat de Catalunya de karate, celebrat a Vilanova i la Geltrú. El torneig, de categories cadet, junior i sub-21, és classificatori pel Campionat d'Espanya que se celebrarà al desembre.


El CP Sitges continua intractable a 2a Catalana

El CP Sitges segueix imparable aquesta temporada i suma dues victòries més que l'afiancen com a líder invicte del grup 2n de 2a Catalana. Els de Bruno Cañades van guanyar en l'últim partit l'Andorra per 5-2 a Pins Vens.


El CP Vilanova rep al millor de l'OK LLiga

El CP Vilanova rep el Liceo al fortí de les Casernes. Els gallecs, juntament amb el Barça grans favorits al títol, son líders en solitari i l'únic equip que ha guanyat els 4 partits que ha disputat. Fa tres temporades que els vilanovins no guanyen als de la Corunya a Vilanova.


Comença l'Eurockey U15 a Vilanova!

Vilanova es converteix en la capital europea de l'hoquei de formació amb l'Eurockey U-15. Des de dijous, i fins diumenge, 13 equips provinents de diversos punts d'Europa es disputaran aquest torneig on es veuran les millors promeses sub-15 d'aquest esport.


Bloc Futbol comarcal: Derbi per Les Roquetes, empat del Base i derrota de la Pª Jove

Repassem els resultats dels equips garrafencs des de 2a Catalana (amb victòria del CF Cubelles) a 4a. Una setmana més, centrem part de l'interès al grup 12è de 3a, on destaquem la sorprenent derrota de la Penya Jove davant La Granada (2-5), l'empat sense gols del Base Vilanova a camp del F.Atl. Vilafranca, i una nova victòria de la UE Roquetes al Bosc de Plaça, on en el derbi de la jornada va acabar guanyant 2-4 el CD Ribes.


Bloc bàsquet: cara i creu pel Samà i victòries de CEVG masculí i Ribes femení

Donem un cop d'ull als marcadors dels equips masculins i femenins de la comarca. Repassem en imatges les victòries del CB Samà (1a Catalana) i el CEVG (2a Catalana) a casa, davant el Molins i el Pallejà, respectivament. I en noies, bon partit del CB Samà a pista del CN Terrassa que no troba el premi de la victòria; i triomf amb pallissa del CB Ribes de 3a Catalana contra el Capellades.


El CB Samà es fa fort a casa amb un partit molt complet i Mestres i Salvó d'estilets

El CB Samà guanya a casa davant el Molins i certifica que és un rival complicat al Poliesportiu del Garraf. Els de Xavi Làzaro van dominar durant els 3 primers quarts, però van haver d'estirar d'Adrià Mestres i, sobretot, de Miquel Salvó en els darrers instants per guanyar a un dels equips forts de la categoria.


El femení del CB Samà frega la proesa a pista del líder

El CB Samà femení planta cara al CN Terrassa, líder invicte, però acaba caient en els instants finals. Les de Dani Ventosa confirmen, malgrat la derrota, que segueixen la línia ascendent i que tenen equip per competir contra qualsevol rival de 1a Catalana.


dimarts, 30 d’octubre del 2012

Bloc CF Vilanova: Casado li guanya la partida a Alcolea en el seu retorn

El retorn d'Àngel Alcolea (ara al Martinenc) va saldar-se amb la primera victòria del CF Vilanova aquesta temporada com a local. Al final ni polèmica, ni nervis... només futbol. I aquí, els vilanovins van ser millors. Analitzem a fons tot el que va donar de sí el partit, els gols, la veu dels protagonistes i tots els detalls.

Bloc CP Vilanova: derrota a pista del Noia; reacció a la #CopaEPF

El CP Vilanova va tornar a donar la "freda" fora de casa. Els de Josep Lluís Delriu encara no saben què és guanyar lluny de Les Casernes i, malgrat van fer prou mèrits a L'Ateneu de Sant Sadurní, el partit davant el Noia va saldar-se amb derrota per 3-2. Pel que fa a les noies, l'equip de Jordi Costa continua immers en la Copa Esportspenedès.cat, on després de la derrota en la jornada inicial, aquest cap de setmana han guanyat el seu primer partit. Van golejar 6-3 l'Sfèric de Terrassa.

El CF Vilanova guanya, per fi, com a local

El CF Vilanova guanya el seu primer partit a casa el dia que tornava al Municipal dels Alumnes Obrers el tècnic Àngel Alcolea, ara a les files del Martinenc. Amb un partit seriós i un contraatac letal, dos gols dels joves Molina i Laguna permeten sumar una victòria que trenca la mala ratxa.


El CP Vilanova no aconsegueix guanyar lluny de Les Casernes

El CP Vilanova perd per la mínima a la pista del CE Noia en un partit marcat per la bona feina dels porters. La manca de resolució en els metres finals,  condemna als vilanovines que continuen sense guanyar fora de casa.


dilluns, 29 d’octubre del 2012

Àngel Alcolea torna a Vilanova

El retorn d'Àngel Alcolea al Municipal dels Alumnes Obrers, on s'hi va estar dos anys i mig a la banqueta, centra l'atenció del partit del CF Vilanova, que rep el Martinenc. Jornada plena d'al·licients, amb els "ex" com a principals protagonistes.


El CP Vilanova afronta el clàssic a l'Ateneu amb el reforç del seu capità

El CP Vilanova es desplaça a la pista del CE Noia, amb l'objectiu d'aconseguir la 1a victòria de la temporada fora de casa. Jordi Creus torna a la convocatòria vilanovina per jugar un dels partits més esperats de la temporada. Un clàssic entre dos equips cridats a estar a la zona alta de la classificació.


Derbi de mal record al Bosc de Plaça: Ribes - UE Roquetes

Derbi d'urgències entre CD Ribes i UE Les Roquetes en el que, tots dos equips, necessiten la victòria per reaccionar. Encara amb el record de la darrera jornada de l'any passat sobrevolant el Bosc de Plaça, els de Fernando Quirós buscaran el primer triomf de la temporada, mentre els de Sergio Izquierdo volen reaccionar a les dues derrotes, i golejades, encaixades en els dos últims enfrontaments.


Desfilada i homenatge del CB Sitges 2012-13

Reportatge musical de la presentació dels equips del CB Sitges d'aquesta temporada 2012-13. Jornada molt especial on el club va homenatjar l'exjugador Pol Lahoz.


dimecres, 24 d’octubre del 2012

El CP Vilanova femení es deixa remuntar en l'estrena de la #copaepf

El CP Vilanova femení cau en l'estrena de la Copa Esportspenedès.cat a pista del Reus Deportiu, malgrat posar-se en avantatge. Les noies de Jordi Costa van arribar a guanyar per 0-2 i 1-3, però la major experiència local i el gran partit de Pancha Puertas acaba permetent la remuntada de les roig-i-negres.

La reacció d'un CEVG d'handbol contra les cordes el manté entre els millors

El CEVG d'handbol reacciona a temps i suma un punt en la visita de l'OAR Gràcia. Els grocs perdien de 6 gols a 10 minuts del final, però una remuntada espectacular els va deixar amb opcions fins i tot de guanyar el partit, que va acabar amb empat a 25.

Exhibició del SEL Vilanova de rugbi, que es manté colíder de 2a Catalana

El SEL Vilanova li aplica un sever correctiu al Garrotxa CR i guanya per 62-3. Els vilanovins sumen dues victòries en dos partits i es situen colíders destacats de la classificació de 2a Catalana.

El CEVG de volei cau contra el líder i continua cuer

El sènior masculí de Volei del CEVG torna a perdre per 3 sets a 0 i continua sense agafar el pols a la nova temporada. Els grocs són cuers després de caure derrotats en la visita del CV Salou, líder de 1a Catalana.

Arrenca amb sorpreses la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova

La Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova comença amb una ensopegada del vigent campió, la Gran Penya. Els d'Àlex Arbalat no van saber vèncer un Opticàlia Holandesa molt mermat per les baixes, contra qui no van poder passar de l'empat. El primer líder és l'RDI, que va golejar Los Anónimos.

El sorteig de Copa del Trofeu Primavera promet emocions

Els capricis de l'atzar donen emoció al sorteig de Copa del Trofeu Primavera d'aquesta temporada. Els grups B i D reuneixen majoria d'equips de 1a Divisió, un fet que podria portar sorpreses en aquesta fase prèvia, amb l'eliminació abans d'hora d'algun favorit al títol.

13è Triatló Ciutat de Vilanova passat per aigua

El mal temps obliga a suspendre una 13a edició del Triatló Ciutat de Vilanova que esperava 1.000 atletes. La pluja i el vent no van permetre el desenvolupament normal de la prova, i l'organització va optar per fer només una cursa a peu de 9 km.

El polèmic Tomàs Guasch fa "espanyolisme" a Vilanova

El popular periodista Tomás Guasch és el convidat estrella del sopar-col·loqui de la Penya Espanyolista de Vilanova i la Geltrú.

Bloc futbol comarcal: Segueixen les dinàmiques dels nostres a 3cat12

Una jornada poc propícia a 3a Catalana centra part dels minuts del nostre bloc de futbol, on analitzem la jornada des de 2a a 4a Catalana amb el company Toni Muñoz. Els equips segueixen les dinàmiques amb que venien. És a dir, el Base Vilanova i la Penya Jove, fantàstic. El Suburense, bé. El CD Ribes, la UE Sitges i la UE Les Roquetes, no tant bé.
Veurem imatges d'una de les dues úniques victòries, la del Base Vilanova davant el Fàtima (1-0) i d'una de les derrotes més clares, la de la UE Les Roquetes, a casa, contra el Sant Cugat Sesgarrigues. Els marcadors, les classificacions i el nostre Hattrick12, aquest cop, amb molt accent roquetenc.


La UE Roquetes cau víctima de les seves pròpies errades defensives

La UE Les Roquetes suma la seva segona derrota consecutiva davant el Sant Cugat Sesgarrigues amb una nova golejada. Sota una intensa pluja, els de Sergio Izquierdo van donar la cara en tot moment, però dues errades en defensa a poc menys de 10 minuts del final van sentenciar el partit pels penedesencs.


Bloc bàsquet: CB Ribes, a les portes; festa del CB Sitges i reacció del femení del CB Samà

En bàsquet, novament jornada regular. Sobretot entre els nois, on només el CB Sitges ha guanyat aquest cap de setmana. Els de Fermín Sánchez van fer-ho, a més, en un dia molt especial on, a part, del partit del sènior va tenir lloc la presentació dels equips de la Base i l'homenatge al Pol Lahoz.
De la resta de la jornada, també posarem atenció en la derrota del CB Ribes contra l'Almeda (1a Catalana masculina) i en les victòries del CB Samà femení (contra el JE Terrassa B) i del CEVG de 3a Catalana, de pallissa, contra L'Esquitx.


Ni el partidàs de Butí evita que se li esmunyi la victòria al CB Ribes

El CB Ribes no en té prou amb un gran inici de partit i amb el recital de Manel Butí per sumar la segona victòria de la temporada. Els de David Sanmartín són un conjunt molt jove, i aquesta falta d'experiència en els minuts claus van acabar decidint el partit a favor del Basket Almeda.


Anira i Isern guien un bon CB Samà cap a la segona victòria

El partidàs d'Anira Pascual i Eli Isern condueix el CB Samà a la segona victòria de la temporada. Les de Dani Ventosa es refan d'un mal inici i acaben derrotant amb solvència el JE Terrassa B per 78-50.


dimarts, 23 d’octubre del 2012

Bloc CP Vilanova: remuntada contra el Blanes

A l'OK Lliga, el Mopesa CP Vilanova va capgirar un 0-2 en contra davant el Blanes i continua intractable a casa on compta per victòries els partits disputats fins ara. Malgrat la important baixa del capità, un Jordi Creus que va patir i gaudir des de la graderia, els de Josep Lluís Delriu no es van enfonsar en cap moment i van tornar a estirar d'èpica i de la màgia de Les Casernes per sumar els 3 punts en un encontre que s'havia posat molt difícil.

Bloc CF Vilanova: desplaçament a Andorra

El CF Vilanova ha tornat amb un punt del llarg viatge a Andorra i continua a la zona mitja de la classificació de 1a Catalana. Valldosera va avançar els de Dani Casado, però una errada del porter 'Nito' i la manca de definició dels davanters van acabar deixant el resultat en empat a 1. Repassem les millors imatges d'abans, durant i després del partit i escoltem el tècnic vilanoví. També donarem un cop d'ull al proper rival de l'equip, el Martinenc d'Àngel Alcolea, que va perdre 2-3 a casa davant el Tàrrega.

divendres, 19 d’octubre del 2012

El CF Vilanova no va a Andorra de turisme

Després de sumar només 1 punt dels últims 9, el CF Vilanova busca la reacció demà a camp d'un perillós FC Andorra. Malgrat l'excepcionalitat del trajecte, els de Dani Casado només pensen en sumar una victòria que trenqui la mala ratxa.

L'experiència del Blanes posa a prova el CP Vilanova a Les Casernes

Amb la baixa de Jordi Creus el CP Vilanova intentarà sumar la segona victòria de la temporada davant un imbatut Blanes. Els vilanovins volen recuperar les bones sensacions mostrades davant el Reus i no deixar escapar punts del Pavelló de la Plaça de les Casernes.

dijous, 18 d’octubre del 2012

Les noies també tenen #CopaEP

L'aturada de l'OK Lliga Femenina, pel mundial de Recife al Brasil, no deixarà sense competició a gran part dels equips de la categoria més alta d'aquest esport. Diumenge comença la Copa Esports Pendedès femenina, en la que 8 equips lluitaran fins el 17 de novembre per endur-se el torneig.

Reportatge Special Olympics a Vilanova

Reportatge sobre l'edició dels Special Olympics 2012, els del 20è Aniversari, que s'han celebrat a Vilanova. Repassem amb els protagonistes (esportistes, monitors, organització...) tot el que han donat de si aquests 3 dies màgics, contagiant-nos de l'esperit de la competició.

Bloc Futbol: els sitgetans i la Penya Jove, en forma a la 3cat12

El grup 12è de 3a Catalana ens ha deixat un cap de setmana prou satisfactori pels equips de la comarca, on la majoria segueixen les seves dinàmiques... moltes en positiu. Són els casos, per exemple, dels dos representants de Sitges, el Suburense i la UE Sitges, que van sumar treballades victòries per la mínima; o de la Penya Jove de Les Roquetes, que va tornar a golejar (4-1 contra l'Anoia), amb un recital de "Joanet", autor d'un hattrick. En aquest bloc també repassarem els millors jugadors de la jornada, valorarem l'enquesta del nostre web i coneixerem els marcadors de 4a Catalana.

Bloc Bàsquet: cara i creu a 1a Cat. masculina; derbi fememí pel CEVG

Aquest cap de setmana la 1a Catalana masculina de bàsquet ens ha dut una bona i una mala notícia. La dolenta una nova derrota del CB Ribes, que no va poder aguantar el ritme al llarg dels 40 minuts a l'Sfèric de Terrassa; la bona un CB Samà que suma la segona victòria de la temporada, després de no deixar-se sorprendre en la visita del cuer, el CB Corbera.
Pel que fa a la jornada femenina, destaquem el derbi CB Roquetes - CEVG, que van endur-se amb molta superioritat les vilanovines.


Un "hattrick" de Joanet manté el dolç moment de la Penya Jove

La Penya Jove de Les Roquetes guanya el seu tercer partit consecutiu, davant l'Anoia, i se situa en la part alta de la classificació de 3a Catalana. Els de Josep Riambau van saldar la victòria amb una nova golejada i ja sumen 11 gols a favor i només 1 en contra, en les darreres tres jornades.


El CB Samà de Xavi Lázaro no es deixa sorprendre pel cuer

Uns primer i tercer quarts molt bons permeten el Totsports Bàsquet Samà derrotar el CB Corbera i sumar la segona victòria de la temporada. La sortida en tromba dels de Xavi Lázaro després de la mitja part no dóna cap opció al cuer.


dimecres, 17 d’octubre del 2012

"Lo Imposible", al CF Vilanova

La incorporació del màxim exponent de la oposició del CF Vilanova, Eduard Calàbria, a la nova junta directiva de consens ha portat a molts socis i aficionats a viure una confusió de difícil explicació. Tant com per creure que la realitat ha acabat superant la ficció. I és que a vegades allò que creus que mai seria possible, acaba succeïnt, com en el cas de "Lo imposible".


Tots els detalls de la roda de premsa de la nova junta del CF Vilanova

Aquest és el resum i la anàlisi del més destacat dels més de 40 minuts que va durar la roda de premsa en què el CF Vilanova va anunciar que no convocarà eleccions fins a final de temporada, i que s'incorporen 9 cares noves a la Junta Directiva, entre les que destaca Eduard Calàbria. Escoltem les explicacions dels protagonistes després d'haver-se pres aquesta sorprenent decisió.


Bloc CF Vilanova: E.Calàbria s'incorpora a la nova junta

Una setmana després de la dimissió del president Teo Traveria, la directiva del CF Vilanova decideix que no hi haurà eleccions fins a final de temporada i que, mentrestant, a la recerca de tranquil·litat i pau social, incorpora novetats a la seva junta.
D'entre aquestes cares noves (nou en total), diverses formen part del grup d'oposició que va presentar mesos enrere una Moció de Censura contra la mateixa directiva, incloent-hi el seu cap visible, Eduard Calàbria, que a partir d'avui serà un dels vicepresidents de l'entitat.


dilluns, 15 d’octubre del 2012

Es confirma la sorpresa: Calàbria entra a la Junta del CF Vilanova

El CF Vilanova anuncia que NO convocarà eleccions fins a final de temporada. I que mentrestant, a la recerca de "pau social" incorpora fins a 9 cares noves a la Junta Directiva.

D'entre aquestes incorporacions, destaquen alguns dels integrants de la plataforma que recentment promovia una Moció de Censura contra la mateixa directiva, aleshores encapçalada per Teo Traveria; inclòs el seu líder, Eduard Calàbria. A més de l'advocat, també entren a formar part de la Junta: Jaume Serrano (exfisioterapeuta del primer equip), David López, Raúl Sánchez (exdirectiu), Pedro González, Jordi Martínez, Cristóbal Carmona, Anselmo Sánchez i Ángel Calvo (de l'empresa "RDI", principal patrocinador del club).

Demà ampliem tota la informació al Primer Minut de Canal Blau FM (13:30h) i al Garraf al Dia Esports de Canal Blau - Maricel TV (14:20h).

Bloc Special Olympics: Vilanova acomiada els jocs del 20è aniversari

Els Special Olympics 2012, els del 20è aniversari, van cloure ahir a Vilanova i la Geltrú tres dies d'esport, il·lusió i emoció. La cerimònia presentada per l'actriu Marta Bayarri va deixar veure la desfilada de banderes, el comiat dels més de mig miler de voluntaris i la veu dels esportistes i de les diferents autoritats.

Bloc del CP Vilanova: doble derrota fora de casa

Repassem la doble derrota dels primers equips del CP Vilanova. Els nois de Josep Lluís Delriu van caure per 6-3 al Vendrell, en un partit on ni l'actuació arbitral ni la punteria dels davanters verds va estar al seu millor nivell. Pel que fa a les noies, nova derrota contra un rival directe per la salvació, en un partit igualat que un cop més va acabar caient del costat de la creu. 3-2 van perdre a pista del Palau de Plegamans.

A Palau, el CP Vilanova femení novament a les portes de la victòria

El femení d'Ok Lliga del CP Vilanova perd d'un gol a la pista del Palau de Plegamans i continua fregant la zona baixa de la classificació. Sense Clàudia Miret les vilanovines pateixen la quarta derrota de la temporada. Totes, per cert, han estat per la mínima.

Reacció i empat de prestigi del CF Vilanova davant l'Ascó

Una gran segona meitat del CF Vilanova li permet salvar un punt davant el FC Ascó, en el primer partit de l'era "post-Teo Traveria". Ermengol havia avançat els tarragonins en una primera meitat on l'Ascó va ser superior, però un gol de murri de Triguero acaba deixant el marcador en empat a 1.

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Reportatge musical de la Cursa Popular de Vilanova 2012

Un ampli reportatge sobre els millors moments que ens ha deixat la Cursa Popular de Vilanova d'aquest 2012. Gairebé 3.000 persones van prendre part en algunes de les 3 curses programades: Solidària, Mini i Gran.

divendres, 12 d’octubre del 2012

El femení del CP Vilanova, a recuperar sensacions a Palau

El femení d'OK Lliga del CP Vilanova es desplaça a la pista del Palau de Plegamans. Després de l'ensopegada de dissabte davant el Borbolla, les vilanovines han de sumar punts per allunyar-se de la zona de descens de categoria.

El perillós CE Vendrell, primer rival fora de casa del CP Vilanova

El CP Vilanova juga a la pista del CE Vendrell, amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa. L'empresa no serà gens fàcil ja que els del Baix Penedès, són un dels equips que millor s'ha reforçat i, com el Patí, va començar la temporada amb una golejada.

La torxa il·lumina Vilanova abans de l'arrencada dels Special Olympics

L'arribada de la torxa a Vilanova i la Geltrú, ahir al vespre, ha estat el darrer acte preliminar abans de l'arrencada dels Special Olympics 2012. Avui, cerimònia d'inauguració i demà, arrenca la competició esportiva.

Difícil rival per un CF Vilanova que vol oblidar l'enrenou extraesportiu

Després d'una nova setmana convulsa a nivell institucional, el CF Vilanova torna a concentrar totes les seves mirades al terreny de joc, on diumenge rep un dels millors equips de la categoria, l'Ascó. Els tarragonins sumen 4 victòries en 4 jornades, i malgrat tenir un partit pendent, són l'equip màxim golejador de la lliga.

dijous, 11 d’octubre del 2012

Francesc executa una remuntada èpica del CF Cubelles

El CF Cubelles suma la seva segona victòria com a local, davant el Sant Ildefons, en el temps d'afegit. El hattrick de Francesc Medina va ser decisiu perquè els del Garraf poguessin donar la volta al 0 a 2 inicial dels del Baix Llobregat.


El CD Ribes salva un punt al 92' en un partit boig

Dos gols de Cristian Laguna en un final de partit boig permeten sumar un punt al CD Ribes davant l'Òdena. En un partit amb alternatives, els de Fernando Quirós van empatar 4-4 en temps d'afegit i quan es trobaven en inferioritat numèrica.


Bloc Futbol comarcal: Espectacle, cracks i molts gols a 2cat3 i 3cat12

Analitzem el més destacat de la passada jornada, des de la victòria del CF Cubelles, amb remuntada èpica i gràcies a un hattrick de Francesc Medina a 2a Catalana; fins els molts i bons partits amb presència garrafenca que ens ha deixat la 3a Catalana. Aquí, veurem els empats del Base Vilanova contra el Sant Mauro (2-2) i del CD Ribes contra l'Òdena (4-4); i també la victòria de la UE Roquetes contra el FA Vilafranca (2-1).


Contundent primera derrota del CB Samà femení

El SF del CB Samà encaixa la primera derrota de la temporada caient per 30 punts a casa davant l'AEC Collblanc. Les de Dani Ventosa no van sortir amb la concentració ni mentalitat adequades, i no van tenir cap opció contra un dels millors equips de la categoria.


Bloc bàsquet: Doble victòria (nois i noies) del CB Sitges; doble derrota del CB Samà

Repassem els marcadors dels equips masculins i femenins. Els nois no han deixat massa bones notícies aquesta passada jornada. Les noies, en canvi, milloren. Només el CB Samà a 1a Catalana va caure, però això sí amb contundència en la visita del Collblanc. Mentre que a 3a Catalana femenina destaquem la magnífica victòria del CB Sitges a pista del Xamba B, que les manté a la zona alta de la classificació.


dimecres, 10 d’octubre del 2012

Dimissió Teo Traveria CF Vilanova: el moment

Teo Traveria anuncia la seva dimissió com a president del CF Vilanova per raons personals. A partir d'ara, Francesc Xavier Esquiu serà el president en funcions, mentre la junta decideix si continua endavant o convoca eleccions.


Dimissió Teo Traveria CF Vilanova: la seva trajectòria

Teo Traveria marxa del CF Vilanova després de 6 anys, dels quals els 3 últims com a president de l'entitat. Repassem la seva trajectòria, dura, complicada i sempre amb el futbol base com a fil conductor.

Dimissió Teo Traveria CF Vilanova: els altres temes

A part de presentar la seva dimissió, Teo Traveria repassa en la seva darrera aparició pública altres aspectes de l'actualitat del CF Vilanova com les darreres polèmiques amb l'Ajuntament, la pressió de l'entorn, o la denúncia a Treball que se li ha interposat a club en les darreres hores.


dimarts, 9 d’octubre del 2012

El CF Vilanova no aprofita l'expulsió d'Èric i encadena la segona derrota

El CF Vilanova cau per la mínima a camp del FC Santfeliuenc, colíder, i encadena la segona derrota a la lliga. Els de Dani Casado van jugar 20 minuts amb un jugador més, però no van saber aprofitar-ho, i un gol de Javi Honorato a 5 minuts del final va decidir el partit.


Serra, Noguero, Bordegassos i Special Olympics, protagonistes de la Cursa

Gairebé 3.000 persones van prendre part activament de la 34a edició de la Cursa Popular de Vilanova. En l'edició d'enguany l'organització va homenatjar d'una banda diversos dels atletes que prendran part en els propers Special Olympics; i de l'altra la Colla dels Bordegassos de Vilanova, pel seu 40è aniversari i pel magnífic paper fet al recent Concurs de Castells de Tarragona.
Els sitgetans Dani Serra i Vinyet Noguero, guanyadors de la Cursa Gran.


Bloc CP Vilanova: debut amb golejada dels nois; mal cap de setmana pel femení

Aquest cap de setmana hem viscut l'estrena a l'OK Lliga del CP Vilanova de Josep Lluís Delriu, i una doble jornada pel femení.
Els nois van golejar 9-5 el Reus en un partidàs d'hoquei homenatge al joc ofensiu, amb 4 gols de Jordi Creus i són els primers líders de la lliga.
Pel que fa les noies, mal cap de setmana ja que van perdre contra l'Igualada en un partit on van merèixer més; i perquè no van poder passar de l'empat a casa davant una de les ventafocs de la categoria, el Borbolla.


dilluns, 8 d’octubre del 2012

Presentació de l'handbol Club Ribes 2012-13

Dins els actes de la Festa dels Esports de Ribes, el Club Handbol Ribes presenta tots els seus equips per aquesta temporada 2012-13. Aquest és el reportatge musical que li hem dedicat, des de Garraf Esports de Canal Blau-Maricel TV.

divendres, 5 d’octubre del 2012

Arrenca l'OK Lliga!

Arrenca l'OK Lliga dels 16 equips, dels quals 3 perdran categoria. La majoria de clubs s'han ajustat el cinturó reduint fitxes i plantilles. Sobre el paper es presenta una competició molt igualada, amb dues úniques excepció, Barça i Liceo que són els grans favorits al títol.


El CF Vilanova segueix el "Tourmalet" visitant Les Grases

El CF Vilanova es desplaça demà a camp del FC Santfeliuenc on mirarà de seguir amb la seva ratxa de victòries fora de casa. Els del Baix Llobregat són colíders.

CP Vilanova i Reus prometen espectacle en l'estrena de l'OK Lliga

El CP Vilanova aixeca el teló de l'OK Lliga rebent el Reus Deportiu a Les Casernes. Els vilanovins buscaran sumar els tres primers punts davant un rival al que ja va derrotar en pretemporada. Els reusencs han ajustat la plantilla però conserven un dels millors cincs del campionat.

El CP Vilanova femení afronta 2 partits en 48 hores

Doble enfrontament aquest cap de setmana pel femení d'Ok Lliga del CP Vilanova. Aquesta nit juguen un partit molt complicat contra l'invicte Igualada i demà dissabte un de més assequible contra les gallegues del Borbolla. Les vilanovines han de sumar punts per aconseguir l'objectiu de la permanència.

dijous, 4 d’octubre del 2012

BLOC RIBES: HOMENATGE ALS MILLORS I PRESENTACIÓ DE L'HANDBOL

A Ribes, la Festa dels Esports ha farcit d'actes els darrers dies per fer de nexe entre la passada temporada i la propera. S'han homenatjat els esportistes i entitats més destacats/des de l'any i d'entre diverses activitats més, s'han presentat els equips del Club Handbol Ribes.

L'Ajuntament dóna un toc d'atenció al CF Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mostra la seva preocupació envers la situació econòmica que travessa el CF Vilanova, i que podria haver acabat bloquejant l'inici de competició del futbol base. El consistori exigeix un pla de viabilitat al club per aquesta temporada.

L'ENTREVISTA: PERE EDUARD CARBONELL, PRÈVIA CURSA POPULAR VILANOVA

Aquest cap de setmana Vilanova i la Geltrú viurà un dels seus dies grans de l'any a nivell esportiu, amb la celebració d'una nova edició de la Cursa Popular. En parlem al plató amb Pere Eduard Carbonell.


El CF Vilanova derrota 2-1 el Suburense i s'endú el derbi femení

Un gol d'Alba Sánchez dóna la victòria en el derbi femení al CF Vilanova davant el Suburense. Les de Dolors Alférez van fer un partit molt seriós i van acabar imposant-se a les sitgetanes per 2-1 i sumant els primers punts de la temporada.


BLOC CF VILANOVA: POLÈMICA AJUNTAMENT - CLUB PEL TEMA ECONOMIA

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú fa saltar les alarmes i expressa la seva preocupació envers la difícil situació que travessa el CF Vilanova. La regidora Blanca Albà i el president de l'entitat, Teo Traveria, donen els seus punts de vista al respecte.


dimecres, 3 d’octubre del 2012

BLOC FUTBOL REGIONAL: PENYA JOVE, DERBI 4CAT11 I ALLAU DE SUSPENSIONS

La pluja va obligar a suspendre molts dels partits dels equips garrafencs de futbol. A 3a Catalana només va poder jugar la Penya Jove de Les Roquetes, que segueix intractable a casa després de vèncer per 2-0 el Sant Sadurní Atlètic. I a 4a Catalana, estarem amb el derbi històric entre el C.Atlètic Ribes i la UE Canyelles, que va acabar amb repartiment de punts (2-2).

Un mal inici sentencia el CB Samà

Un mal primer quart sentencia el sènior del Bàsquet Samà davant el CN Terrassa, que li fa encadenar la segona derrota de la temporada. Els de Xavi Lazaro van cedir una renda de 12 punts que, malgrat algunes bones estones, ja mai van poder aixecar.


La Penya Jove intractable com a local

En una jornada marcada per la pluja i la suspensió de partits, només la Penya Jove va poder disputar el seu encontre, a tercera catalana, en el que va guanyar 2 a 0 al Sant Sadurní Atlètic. Amb aquesta victòria, els de Josep Riambau, continuen invictes i imbatuts com a locals.


dimarts, 2 d’octubre del 2012

El Viladecans, primer botxí del CF Vilanova a la lliga

L'UD Viladecans derrota 0-2 el CF Vilanova a casa i acaba amb la imbatibilitat dels de Dani Casado aquesta temporada. L'equip visitant sentencia al segon temps amb gols de Montoya i 'Rulo', un Vilanova poc inspirat.


Bloc CP Vilanova: Darrer test dels de Delriu i 1a victòria del femení

En hoquei patins, primera victòria del femení d'OK Lliga del CP Vilanova (4-5 a pista de l'Alcorcón), i el darrer assaig del masculí, que abans d'arrencar la temporada oficial va caure a Les Casernes per 2 gols a 4 davant el Patí Vic del seu exjugador Roger Rocasalbas.


Bloc CF Vilanova J4: Primera derrota del projecte Casado

Primera derrota del CF Vilanova a la lliga, després que els de Dani Casado caiguessin derrotats davant el Viladecans per 0-2. Com cada dilluns fem un ampli repàs a tot el que ens va deixar el partit, així com a la resta de marcadors i la classificació d'aquest grup 2n de 1a Catalana.


dilluns, 1 d’octubre del 2012

El CP Vilanova femení vol tornar de Madrid amb la primera victòria de l'any

El femení d'OK Lliga del CP Vilanova es desplaça a la pista de l'Alcorcón amb l'objectiu de donar la sorpresa i aconseguir la primera victòria de la temporada. Les vilanovines necessiten sumar punts per trencar el mal inici de la competició.

El soci del CF Vilanova dóna el "sí" a la junta de Teo Traveria en l'assemblea

La massa social del CF Vilanova dóna suport a la junta de Teo Traveria en l'Assemblea, aprovant tant els comptes de l'any passat (que es tanca amb un dèficit de més de 73.000€), com el pressupost (força reduït) pel proper. Una setantena de socis van fer acte de presència en una cita històrica on, per primer cop la votació va ser secreta.

Els cracks mundials també estan amb els Special Olympics 2012

Es presenten a Barcelona i envoltats de molta expectació mediàtica els Special Olympics 2012, que del 12 al 14 d'octubre tornaran a fer de Vilanova i la Geltrú el centre mundial de l'esport per discapacitats intel·lectuals. Esportistes de la talla de Leo Messi o Pau Gasol dónen suport a la cita, que commemora el 20è aniversari de l'edició de el '92.