TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

ENS TRASLLADEM

Tenim nou web!! Ens trobaràs a http://www.garrafesports.com

divendres, 31 d’agost del 2012

OFICIAL: DORSALS CF VILANOVA 2012-13

Plantilla CF Vilanova 2012-13

1.- Mario León - Porter
2.- Carlos Molina - Defensa
3.- Fede Rafael - Defensa
4.- Carles Valldosera - Defensa
5.- Marc Raventós - Defensa
6.- Alex Laguna - Mig
7.- Adri Alonso - Davanter
8.- Einard Torrents - Mig
9.- Alex Hurtado - Davanter
10.- Eloi Jimenez - Davanter
11.- Santi Triguero - Davanter
12.- Adrià Espinosa 'Espi' - Mig
13.- Juan Marcos 'Nito' - Porter
14.- Marc Cols - Mig
15.- Rubén Cabanillas 'Caba' - Davanter
16.- Zaca Meftah - Davanter
17.- Martí Ferret - Davanter
18.- Víctor Rodríguez - Defensa
19.- Josep Maria Marcè - Davanter
20.- Raúl Martínez 'Rulo' - Defensa
21.- Patri Manso - Mig

El M. Chacón Gamma remunta fins a 3 vegades per endur-se la final de la Lliga d'Estiu de Futbol Sala de Ribes

El Materials Chacón Gamma derrota en una gran final per 3-4 al Recreativo de Juerga i es fa amb el títol de la Lliga d'Estiu de Futbol Sala de Ribes. Un gol d'Ivan Molina permet remuntar el campió sitgetà i deixa els de Ribes un cop més (com en el Màsters) amb la mel als llavis.


A més, en el partit pel tercer i quart lloc, espectacle i gols que van acabar donant el darrer esglaó del podi a Los Tocaitos, que van vèncer 6-4 la Masia d'En Frederic.

dijous, 30 d’agost del 2012

Esther Morales busca a Londres la seva quarta medalla als Paralímpics

La nedadora sitgetana Esther Morales buscarà la seva 4a medalla olímpica als Jocs Paralímpics de Londres.Després d'haver-se penjat un bronze a la cita de Pequín (100m esquena) i dos més a Atenes (100m esquena i 50m lliures), Morales se centra ara en la disciplina de lliure on pretén seguir el seu èxit a la piscina.

dimecres, 29 d’agost del 2012

El 3x3 Cubelles nota la competència i es queda en la meitat d'equips

Bon nivell al 3x3 de Bàsquet de Cubelles, que té en la final sènior masculina que es va endur el Dajo Crew Street Ball el punt culminant de la competició. La confluència amb les 24 hores de Bàsquet popular de Vilanova deixen en gairebé la meitat de participants l'edició d'aquest any.

dimarts, 28 d’agost del 2012

C. Contreras no pot evitar la derrota del Reus en el seu debut a 2a Divisió B

L'exjugador de la UE Sitges Carlitos Contreras juga 30 minuts amb el Reus Deportiu a camp del Prat i, per tant, fa el seu debut oficial a Segona Divisió B. Menys sort va tenir Sergi Pérez (ex del CF Vilanova) que no va jugar en la victòria del Badalona davant l'Alcoià.

Vilanova, capital del bàsquet popular amb les 24 hores del CEVG

23 equips, la majoria a la categoria de sènior mixte, prenen part de la 30a edició de les 24 hores de Bàsquet popular de Vilanova. Los guerreros de Aragón, Los más sexys i el Tirurí Tirurí (aquest per no presentar-se el rival a la final), es proclamen campions a les diferents categories.

divendres, 24 d’agost del 2012

Adri Espinosa convenç i es queda al CF Vilanova; Marcos i Revellés, no

El CF Vilanova mou fitxa amb els jugadors que estaven a prova. El jove migcampista Adri Espinosa es queda amb fitxa del primer equip. En canvi, Marcos García (ex del F.A. Vilafranca) i Javi Revellés (del Gavà juvenil) no han convençut Dani Casado, i no continuaran entrenant-se.

dijous, 23 d’agost del 2012

Empat i bons detalls en el derbi de pretemporada entre Ribes i Cubelles

CD Ribes i CF Cubelles empaten a 1 en un derbi de pretemporada per seguir agafant el ritme i repartint minuts. Cristian Laguna, pels ribetans, i 'Merca', pels cubellencs, van ser els autors dels gols en un partit entretingut on tots dos equips van deixar bons detalls.

La UE Sitges convenç al Trofeu Ramon Almirall derrotant per 3-1 al Calafell

Malgrat la darrera derrota contra el Molanta (2-4), la UE Sitges continua oferint bones sensacions aquesta pretemporada. Els de Manel Rodríguez, que s'han enfrontat contra equips de superior categoria en els amistosos, van derrotar al Trofeu Ramon Almirall tot un Calafell, de 2a Catalana, per 3-1.

dimecres, 22 d’agost del 2012

El Suburense homenatja el capità David Granados al M. Jaume Gallardo

El Suburense s'endú el Memorial Jaume Gallardo el dia que acomiada amb un gran homenatge el seu capità, David Granados, que penja les botes. Els sitgetans van guanyar en la tanda de penals La Múnia, després que el partit acabés amb empat 2-2.

dimarts, 21 d’agost del 2012

El CF Vilanova millora la seva imatge malgrat perdre davant el Cornellà

El CF Vilanova planta cara a l'UE Cornellà, de 3a divisió, i continua millorant la seva imatge aquesta pretemporada. Els de Dani Casado, que van generar força ocasions per marcar, van acabar caient per la mínima, 0-1 gol de Juli.

divendres, 17 d’agost del 2012

Trio de vilanovins a la Selecció Catalana sub-23 de korfbal

Els jugadors del Club Esportiu Vilanova Ivan Alberich, Cristian Garcia i Olga Gandia, que estan amb la Selecció Catalana sub-23 de korfbal, comencen la preparació del Mundial. La nodrida representació vilanovina al combinat nacional és el reflexe del gran paper de l'Esportiu aquesta passada temporada.

dijous, 16 d’agost del 2012

El nebot del "dakarià" Jordi Arcarons, campió del Motocross de Cubelles

Un any més Cubelles ha convertit la Plaça del Mercat en un espectacular circuït de Motocross amb els derrapatges i els salts com a grans protagonistes. Més de 60 joves pilots prenen part al Vila de Cubelles, amb Nil Arcarons com a gran protagonista, campió de la categoria Open.

dimarts, 14 d’agost del 2012

Més bàsquet al carrer al 19è 3x3 de Sitges

Gairebé 100 equips tornen a convertir la Platja de la Fragata de Sitges en un conjunt de pistes de bàsquet en la 19a edició del 3x3. Els equips A última hora (en noies) i All in (en nois), es proclamen campions de la categoria sènior.

divendres, 10 d’agost del 2012

El CF Vilanova confirma el juvenil C.Molina i segueix provant jugadors

El juvenil Carlos Molina convenç Dani Casado i es converteix en el 20è home de la primera plantilla del CF Vilanova. L'equip no està tancat, li falten mínim 3 incorporacions, i aquestes podrien sortir dels diversos jugadors a prova que estan entrenant amb el grup.

dijous, 9 d’agost del 2012

Cubelles consolida el tennis taula per la seva festa major

El jugador de l'Escala de Superdivisió Ferran Brugada es proclama campió de la 5a edició del Torneig de Festa Major de Tennis Taula de Cubelles. La competició es consolida amb el seu rècord de partipació, vorejant els 100 inscrits en la prova federada, i superant la seixantena en la popular.

Calàbria es mou per desbloquejar la moció de censura al CF Vilanova

La plataforma que promou una moció de censura contra la directiva del CF Vilanova, i que encapçala l'advocat i soci Eduard Calàbria, busca solucions per desbloquejar el procés, que ara mateix travessa un període d'estancament. El grup opositor s'ha reunit amb l'Ajuntament vilanoví a la recerca d'una solució.

dimarts, 7 d’agost del 2012

L'Espanyol B és molt superior el dia de l'estrena del nou CF Vilanova

El CF Vilanova estrena els partits de pretemporada amb una derrota per Festa Major davant l'Espanyol B. El filial, de 2a B, es mostra superior i s'endú la victòria per 1 gol a 3. Adri Alonso va ser l'autor del gol de l'equip de Dani Casado el dia del debut de tots dos amb la samarreta vilanovina.

divendres, 3 d’agost del 2012

La UE Sitges 2012-13, en marxa

Arrenca pretemporada la UE Sitges menys renovada dels últims anys. L'equip de Manel Rodríguez, que només presenta 3 fitxatges, no es marca cap objectiu, però tampoc descarta cap possibilitat; l'ascens inclòs.

Futurs cracks de la moto a Vilanova

Algunes de les millors promeses del motociclisme català se citen a Vilanova en la prova del Campionat de Catalunya de Resistència de Motos en Terra. Gairebé 50 joves motoristes que volen seguir els passos dels Marc Márquez o Pol Espargaró, que fa no massa anys corrien proves d'aquesta competició.

dijous, 2 d’agost del 2012

Remuntada i títol pel Xapu a les 24 hores de futbol sala de Vilanova

El Xapu remunta un 4-1 advers i es fa amb el títol a les 24 hores de futbol sala de Vilanova. Els de negre guanyen en la tanda de penals el gran favorit, l'RDI de Kodro i Sergio Ximénez.

dimecres, 1 d’agost del 2012

Bon paper dels tennistes locals sobre la platja de Vilanova

Els jugadors del CT Vilanova Robert Acacio i Rubén Iglesias es proclamen campions en categoria masculina del Trofeu Ciutat de Vilanova de Tennis Platja. L'edició d'enguany del torneig ha donat mostres de qualitat i força igualtat entre les prop d'una trentena de parelles inscrites.

Arrenca el projecte de Casado al CF Vilanova

El CF Vilanova 2012-13 es posa en marxa amb majoria de cares noves. El primer projecte de Dani Casado a la banqueta comença la pretemporada amb els 6 jugadors que continuen de l'any passat i més d'una dotzena d'altes entre les que hi ha diversos jugadors a prova.