TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

ENS TRASLLADEM

Tenim nou web!! Ens trobaràs a http://www.garrafesports.com

dimecres, 29 de febrer del 2012

"Mas Esports", de Sergi Mas, des de Canal Blau FM

El programa de COM Ràdio Mas Esports, que dirigeix i presenta Sergi Mas, cada dia de 13h a 14h, s'emetrà aquest dijous en directe des dels estudis de Canal Blau FM. El popular periodista dedicarà bona part del programa a la Copa del Rei d'hoquei patins, i comptarà amb la presència als estudis de la ràdio vilanovina de representants dels 7 equips catalans que participaran en aquesta competició. La Copa del Rei se celebrarà fins diumenge al Pavelló Poliesportiu del Garraf de Vilanova i la Geltrú. Canal Blau FM i Canal Blau/Maricel TV retransmetran en directe i de forma íntegra la totalitat dels partits d'aquesta edició de la Copa del Rei. Canal Blau FM es pot sintonitzar al 100.4 de la FM, i per Internet aquí.


dimarts, 28 de febrer del 2012

El CB Cubelles es deixa remuntar a casa

El Bàsquet Cubelles deixa escapar la victòria davant La Mercè en una segona meitat per oblidar. Després d'un gran primer temps, el desencert ofensiu del 3r quart, i el defensiu de l'últim condemnen els de Xavi Sentís, que continuen a la zona baixa de 3a catalana.


El CB Samà femení deixa bones sensacions tot i perdre

El Totsport Samà planta cara al Prat, segon classificat, malgrat la derrota. Les noies de Dani Ventosa van certificar la millora de les darreres setmanes en el seu joc, especialment en defensa, i no va ser fins al final del tercer quart que les del Baix Llobregat van trencar el partit definitivament.


dilluns, 27 de febrer del 2012

Valldosera i Mario León treuen del descens al CF Vilanova

Mario León i el capità Carles Valldosera treuen el Club de Futbol Vilanova del descens. Les aturades del primer, i un golàs de cap del segon, permeten els d'Àngel Alcolea derrotar per la mínima un Europa que els va fer patir, sobretot a la segona meitat.



Les declaracions d'Àngel Alcola i Pedro Dòlera:

El CP Vilanova li complica la vida durant 25 minuts al FC Barcelona

En el partit previ a l'inici de la Copa del Rei el Club Patí Vilanova planta cara durant 25 minuts a pista d'un imbatut FC Barcelona a OK LLiga. Però no pot amb la major efectivitat i amplitut de banqueta blaugrana a la represa.



El CD Ribes no es desinfla

El Club Deportiu Ribes va saldar amb victòria un nou "match ball", davant el Vista Alegre, en la seva lluita per assolir la segona posició, que dona accés a la promoció d'ascens a Segona Catalana.


El Base Vilanova s'endú el derbi davant la Joventut Ribetana

Cop d'efecte del Base Vilanova en la seva lluita per l'ascens a Tercera Catalana després de vèncer a casa d'un rival directe per assolir aquest objectiu, la Joventut Ribetana. En un partit en que, tot i el resultat final, no es va decidir fins als minuts finals.


dissabte, 25 de febrer del 2012

El CF Vilanova vol trencar el malastruc del Nou Serdenya

Després de la victòria davant el Gavà, reacció immediata a la primera derrota de la segona volta, el Club de Futbol Vilanova espera aprofitar l'embranzida positiva per donar la sorpresa a un feu tradicionalment advers, el Nou Sardenya. En tota la història, els blaus només hi han guanyat 1 cop a camp de l'Europa.


Repte difícil abans de la Copa del Rei pel CP Vilanova

Amb el cap posat en la Copa, el CP Vilanova juga al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona. El Patí és l'únic equip que en el que va de temporada no ha pogut guanyat el totpoderos Barça, líder indiscutible de l'OK lliga.


El CB Sitges buscarà guanyar a Zaragoza

Després de l'aturada de Carnaval el Bàsquet Sitges buscarà tornar a la competició guanyant a pista del Stadium Casablanca. Els d'Edu Piñero hauran de desenvolupar el seu millor bàsquet per guanyar a un dels feus més difícils de la categoria ja que els aragonesos arriben al partit després d'encadenar 7 victòries consecutives com a local.



divendres, 24 de febrer del 2012

Agenda i resultats cap de setmana (25/26 de febrer)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 12h CB FM) Europa 0 - 1CF VILANOVA
CF CUBELLES  1 - 3
Horta
La Granada2 - 2UE SITGES
Molanta3 - 0
UE LES ROQUETES
PENYA JOVE
3 - 0Montserrat I.
Riudebitlles4 - 0CF VILANOVA "B"
CD RIBES
4 - 3Vista Alegre
SUBURENSE2 - 1
OLIVELLA
Cabrera d'Anoia
2 - 3INDEPENDIENTE GARRAF
Mediona7 - 0INTERNACIONAL DE SITGES
JOVENTUT RIBETANA0 - 3
BASE VILANOVA
Vallbona
1 - 2
RAIG RIBETÀ
Martinenca
2 - 1NEWELL'S

-
Femení
SUBURENSE-
P. Santa Eugènia

HOQUEI
FC Barcelona   
7 - 2CP VILANOVA
CP SITGES 5 - 5
Bell-Lloch
La Salle9 - 7CP RIBES
Femení
Igualada-CP VILANOVA

BÀSQUET
Stadium Casablanca
84 - 85CB SITGES
Santpedor
81 - 73CB RIBES
Pare Manyanet
54 - 77SAMÀ
Castelldefels67 - 80CEVG
CB CUBELLES76 - 86La Mercè
Jov. Riera Cornellà73 - 83
CB SITGES "B"
Femení
SAMÀ51 - 62
Prat
CEVG-
CB RIBES

-


HANDBOL
OAR Gràcia Sabadell35 - 29
CEVG

VOLEI
Element Prat Barça0 - 3CEVG

RUGBI
----No hi ha jornada-----RC SITGES
CEU-SEL VILANOVA

TENIS TAULA
CTT VILANOVA-----No hi ha jornada----ascara

KORFBAL
CEVG-----No hi ha jornada----

dissabte, 18 de febrer del 2012

Molt més que 3 punts pel CF Vilanova

En dissabte de Carnaval, el Club de Futbol Vilanova rep el Gavà amb l'objectiu de tornar al camí de les victòries i oblidar la derrota a camp del Santboià de l'última jornada. L'encontre estarà marcat pels 'ex': Triguero, Aleix i Patri a una banda; i Alabau a l'altra.


Partit de tràmit pel CP Vilanova

El C.P. Vilanova rep al Dornbinrn austríac en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa de la CERS. Amb el 0 a 8 aconseguit a l'anada, els vilanovins tenen l'eliminatòria resolta. El Patí ja pensa en el Blanes, que desprès de resoldre a l'anada davant el Roller Biasca suis, serà rival en quarts.


dijous, 16 de febrer del 2012

Bon paper vilanoví en el Campionat de Catalunya de Grup Xou

Aquest cap de setmana Vilanova i la Geltrú es va convertir en l'escenari del Campionat de Catalunya de Grup Xou, la cita més important del patinatge artístic català. Un èxit esportiu amb una medalla de plata i tres classificacions pels campionats estatals pel que fa els equips de la comarca.


dimecres, 15 de febrer del 2012

El CEVG d'handbol sense opcions davant el Polinyà

L'Esportiu Vilanova d'handbol no té cap opció davant un Polinyà molt superior i cau amb contundència 28 a 40 en un dels darrers partits de la fase regular de 2a catalana. Entre els grocs va destacar Genís, que tornava a l'equip, i que va acabar com a màxim golejador dels seus, amb 7 dianes.


El CTT Vilanova... sense problemes

El Club Tennis Taula Vilanova supera sense problemes un mermat Bàscara i es manté en posicions de promoció d'ascens. Rafa Monzó i Jordi Cepero van vèncer els seus dos individuals, i Salva Milà un, per acabar guanyant amb solvència 5-1 al cuer.


dimarts, 14 de febrer del 2012

El CP Vilanova no pot amb la pista blava, els àrbitres i un gran Liceo

Un Club Patí Vilanova desquiciat pels àrbitres i gens adaptat a la pista blava, no pot plantar cara un gran Liceo, que s'endú la victòria de les Casernes per 3 a 8. Un triomf just però excessivament ampli, que només es va acabar convertint en golejada en els últims minuts.


Victòria patida del CB Sitges a Mollet

El Bàsquet Sitges guany a pista del Mollet en un partit molt ajustat fins al final i fa un pas de gegant per certificar la permanència a Lliga EBA. Els d'Edu Piñero liderats per un Dani Carreter intractable des de la línia de 6,75 i un bàsquet del capità, David Rodríguez, a 3 segons pel final, sumen la desena victòria de la temporada i es col·loquen cinquens en la classificació.


El Samà masculí guanya pels pèls a Vilafranca

El CB Samà s'imposa en un final ajustat a pista del Casal de Vilafranca i es posa tercer en solitari a segona catalana. El jove pivot Miquel Salvó, que aquest cop es va enfilar fins als 26 punts, va tornar a ser el jugador més decisiu.


Anira i Isern claus en la victòria dl Samà femení

El partidàs d'Anira, autora 33 punts, gairebé la meitat de tot el seu equip, du el sènior femení del CB Samà a una victòria important davant un rival directe, el CB Lleida. Eli Isern, malgrat no tenir el seu dia en atac, va tornar a ser decisiva capturant 22 rebots.


dilluns, 13 de febrer del 2012

Cano trenca la bona ratxa del CF Vilanova

Dos gols de Carles Cano derroten el Club de Futbol Vilanova i el tornen a ficar en llocs de descens a 1a Catalana. En un ambient gèlid, els d'Àngel Alcolea perdonen el Santboià, i acaben pagant-ho amb una derrota.


Anàlisi del fora de joc de Roberto Camacho

Al Santboià - CF Vilanova, amb 1-0 al marcador ben entrada la segona meitat, l'assistent de Martínez Sáez anul·la el gol de Roberto Camacho per fora de joc. La imatge descobreix la claríssima errada. En el moment del cop de cap de Santi Triguero, no només la posició de Camacho presenta dubtes respecte els defensors del Santboià més propers (que es troben a l'àrea petita), sinó que és totalment correcte per la situació de Cristian Valle, que es troba a la línia de fons (venia de perseguir Cristian Fernández, que és l'autor de la centrada). Roberto Camacho està HABILITADÍSSIM! Gol mal anul·lat. Per cert, en aquest partit Martínez Sáez n'hi va anul·lar 3 de gols per fora de joc als vilanovins. Al final, el Santboià s'acabaria enduent el partit per 2 gols a 0.


CD Ribes aspirant a la promoció a costa de la UE Sitges

La victòria del CD Ribes a camp de la UE Sitges posiciona als de Fernando Quirós com a seriós aspirant a la segona plaça de Tercera Catalana, mentre gairebé desmarca d'aquesta lluita als sitgetans. El gol inicial de Carlos Contreras va acabar sent contrarrestat per Eric Roqueta, abans d'arribar al descans, i Albert Pérez a poc més de 10 minuts del final.


La època post "Kodro" comença amb golejada

La UE Les Roquetes va refer-se molt ràpid de la pèrdua del pitxitxi de la 3cat12 (David Plaza "Kodro), ja que sense donar-li gairebé temps a acomiadar-se van tornar a repetir golejada. Per 6 a 3 van guanyar els de Sergio Izquierdo al Torrellenc en un bon partit dels blanc i negres.


El CP Vilanova femení reacciona a Palau

Un seriós i efectiu CP Vilanova guanya merescudament a la pista del Palau de Plegamans. Les vilanovines, van haver de treballar de valent per guanyar a un dels equips que millor joc de conjunt ofereix de l'OK Lliga femenina i acaben la primera volta del campionat a 6 punts de la segona posició.


El CP Sitges es complica la classificació

El Club Patí Sitges de 1a Catalana es deixa remuntar un 4-1 contra el Juneda i acaba sumant una nova derrota aquesta temporada. Els blancs van merèixer més, però es van deixar sorprendre, i el resultat els deixa en descens.


Clamorós gol anul·lat a Roberto Camacho

Al Santboià - CF Vilanova, amb 1-0 al marcador ben entrada la segona meitat, l'assistent de Martínez Sáez anul·la el gol de Roberto Camacho per fora de joc. La imatge descobreix la claríssima errada. En el moment del cop de cap de Santi Triguero, no només la posició de Camacho presenta dubtes respecte els defensors del Santboià més propers (que es troben a l'àrea petita), sinó que és totalment correcte per la situació de Cristian Valle, que es troba a la línia de fons (venia de perseguir Cristian Fernández, que és l'autor de la centrada). Roberto Camacho està HABILITADÍSSIM! Gol mal anul·lat. Per cert, en aquest partit Martínez Sáez n'hi va anul·lar 3 de gols per fora de joc als vilanovins. Al final, el Santboià s'acabaria enduent el partit per 2 gols a 0

Gol Anulat CFVNG

dissabte, 11 de febrer del 2012

El CB Sitges vol marxar tranquil de Carnaval

El Bàsquet Sitges vol marxar de Carnaval amb la tranquilitat d'haver-se refet de la derrota a casa davant el Sedis guanyant a pista del Mollet. Per fer-ho, però, els d'Edu Piñero hauran de millorar l'encert de cara a cistella i augmentar el protagonisme del seu joc interior.


divendres, 10 de febrer del 2012

Triguero i Marcos García dubtes per Santboià

El Club de Futbol Vilanova juga diumenge al migdia a camp del Santboià, rival directe per evitar el descens, amb l'objectiu de perllongar la seva millor ratxa de la temporada. Marcos Garcia i Santi Triguero, dues peces claus, són dubte.


El derbi de 3cat12 UE Sitges - CD Ribes

Avança la temporada i, cada vegada més, guanyar, empatar o perdre pren més pes de cara a aconseguir els objectius de final de temporada. Per això, la Unió Esportiva Sitges i el Club Deportiu Ribes, saben de la importància d'encarar el derbi d'aquesta jornada, a tercera catalana entre tots dos equips, amb l'únic objectiu de guanyar.


El CP Vilanova femení busca guanyar a Palau

El femení d'ok lliga del CP Vilanova acaba la primera volta del campionat visitant la pista del Palau de Plegamans. Fora de la Copa de la Reina, les vilanovines han de sumar punts si no volen quedar molt despenjades del nou objectiu que s'han de marcar; aconseguir plaça europea.


dijous, 9 de febrer del 2012

La copa del rei més polèmica

Després de moltes reunions, rumors i incerteses, al serà Vilanova la seu de la propera edició de la Copa del Rei. Federació Espanyola de Patinatge, Assossiació de Clubs i el Club Patí Vilanova van arribar a un acord ahir al vespre.


Arriba el campionat de Catalunya de Xou Grups

Aquest cap de setmana se celebra a Vilanova el Campionat de Catalunya de Grups Xou de patinatge. Una competició amb presència garrafenca representada pels equips vilanovins de la Fundació i el Sant Bonaventura, que opten a lluitar per algun podi i classificar-se als campionats estatals.


Agenda i resultats del cap de setmana (11/12 de febrer)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 12h CB FM) Santboià 2 - 0CF VILANOVA
Sant Cugat 3 - 1
CF CUBELLES
UE SITGES 1 - 2CD RIBES
UE LES ROQUETES 6 - 3
Torrellenc
OLIVELLA
3 - 2Riudebitlles
Hortonenc2 - 4PENYA JOVE
CF VILANOVA "B"
(suspès)Espirall
Vista Alegre2 - 2
SUBURENSE
Alianza Latina
2 - 0INDEPENDIENTE GARRAF
INTERNACIONAL DE SITGES5 - 5Olesa
Castellví5 - 4
JOVENTUT RIBETANA
BASE VILANOVA
9 - 1
Vallbona
RAIG RIBETÀ
1 - 1Can Cartró
NEWELL'S
2 - 2La Unión Suramericana
Femení
Igualada2 - 4
SUBURENSE

HOQUEI
CP VILANOVA   
-Liceo
CP SITGES 4 - 5
Juneda
CP RIBES6 - 7Ripollet
Femení
Palau de Plegamans2 - 3CP VILANOVA

BÀSQUET
CB Mollet
72 - 74CB SITGES
CB RIBES
75 - 69Vendrell
Casal de Vilafranca
70 - 74SAMÀ
Martorell69 - 56CEVG
CB CUBELLES50 - 54Castellbisbal
------------------descansa
CB SITGES "B"
Femení
SAMÀ67 - 48
Lleida
CEVG-
Esparraguera
Calaf53 - 55
CB RIBES

HANDBOL
CEVG28 - 40
Polinyà

VOLEI
Vikings Volei Prat2 - 3CEVG

RUGBI
----No hi ha jornada-----RC SITGES
-------------------------descansaSEL VILANOVA

TENIS TAULA
CTT VILANOVA5 - 1Bascara

KORFBAL
CEVG-----No hi ha jornada----

dimecres, 8 de febrer del 2012

Al final Vilanova serà la seu de la Copa del Rei

A proposta de l'Associació de clubs, el CP Vilanova podria organitzar finalment l'actual edició de la Copa del Rei. Ara és la Federació Espanyola de Patinatge la que ha de decidir si accepta les condicions de l'Associació i finalment la capital del Garraf n'és la seu.


"Kodro" fitxa per l'Olivella

El fins ara capità de la Unió Esportiva Les Roquetes, David Plaza "Kodro", deixa l'entitat roquetenca per fitxar per l'Olivella. Hem passat una estona amb ell per parlar a cor obert sobre els motius de la seva decisió i l'hem reptat, com a màxim golejador garrafenc.


El SEL guanya i es manté colíder

El SEL Vilanova de rugbi guanya a camp del Mataró i es manté colíder de 3a catalana, amb les opcions intactes de pujar de categoria. Amb una gran defensa a la primera meitat, i un gran atac a la segona, els vilanovins s'enduen els punts de la victòria, més un de bonus ofensiu.


Quatre ribetans a punt d'arribar als 1.500 a la Trail Walker

Quatre ribetans estan a punt de recollir els 1.500 euros per inscriure's a la travessa solidària Trail Walker. Aquests diners es destinen a projectes de cooperació d'Intermón i a l'organització d'una cursa que s'ha de fer en menys de 32 hores entre Olot i Sant Feliu de Guíxols.


Les Casernes es tenyeix de blau!

El compromís amb les televisions obliga a canviar la superfície de les pistes on es disputen els partits de la OK Lliga. El proper dilluns li toca al CP Vilanova, contra el Liceo, provar aquesta superfície que s'està acabant d'instal·lar aquests dies.


dimarts, 7 de febrer del 2012

El CB Sitges no pot amb la zona lleidatana

El Bàsquet Sitges no pot amb la defensa en zona del Sedis La Seu i es retroba amb la derrota dues jornades després. Els d'Edu Piñero confirmen la irregularitat d'aquest 2012 sent capaços del millor, guanyant a pista del líder el Santfeliuenc, i del pitjor, no podent ser competitius contra un rival directe com els lleidatans.


El Samà masculí passa per sobre del Martorell

El joc interior del Bàsquet Samà destrossa el Martorell i permet sumar una nova victòria als vermells a 2a catalana. Els de Xavi Lázaro, que van tenir novament en Miquel Salvó la seva millor arma ofensiva, continuen a la zona alta.


El CEVG "la palma"

El CEVG no va poder guanyar a La Palma. L'actuació arbitral va tenir un paper decisiu en els minuts finals perquè els d'Àdam Bòria acabessin perdent un partit que, en la primera meitat, van arribar a dominar de 17 punts.


dilluns, 6 de febrer del 2012

El CF Vilanova venç i convenç a casa!

El Club de Futbol Vilanova s'exhibeix davant el Manlleu, al que goleja 3-1 per mantenir-se fora dels llocs de descens. Els d'Àngel Alcolea sentencien el partit amb un 3-0 en 45 minuts, amb gols de Marcos Forzinetti, Carlitos i Patri.


El CP Vilanova a la Copa com a cap de sèrie

Un brillant CP Vilanova goleja al Reus i serà cap de sèrie al sorteig de la Copa del Rei. Els vilanovins acaben la primera volta quarts a la classificació desprès de guanyar brillant i merescudament a un Reus anul·lat pel bon joc del Patí.


Taules entre Penya Jove i Vilanova B

Penya Jove i Vilanova B van confirmar que són dos equips que travessen un bon moment i que no es conformen en mantenir la posició privilegiada que ocupen actualment a la classificació, entre els primers, sinó que volen seguir mirant amunt tot i el repartiment de punts final.


El CP Vilanova femení diu adéu a la Copa

El femení d’OK lliga del CP Vilanova perd amb el Biesca Gijon i no estarà a la Copa de la Reina. Les asturianes superen sense complicacions a un Patí amb un hoquei poc enèrgic i que mostra una preocupant falta de motivació.


diumenge, 5 de febrer del 2012

Tercera Divisió: CF Vilanova 3-1 Manlleu

Partit de la 23èna jornada de la 3a Divisió Nacional entre el Manlleu i el C.F.Vilanova. Els d'Osona són quarts i estan en promoció d'ascens a 2aB, mentre que el Vilanova és quart per la cua i ha de guanyar per apropar-se a la permanència.


divendres, 3 de febrer del 2012

OK Lliga: CP Vilanova 5-2 Reus

Partit corresponent a la darrera jornada de la 1a volta de l'OK Lliga entre el CP Vilanova i el Reus. Els dos equips es juguen una plaça per la Copa del Rei.


Els equips del CB Ribes 2011-12

El CB Ribes va presentar els seus equips per la temporada 2011-12. Aquí en teniu un petit tastet del munt de nanos que aquest any vestiran la samarreta del club.

El CP Vilanova volen ser 6 sobre la pista aquesta nit!

Els jugadors del Club Patí Vilanova volen que estiguem al seu costat avui a les 21h a Les Casernes per guanyar al Reus i poder ser presents en la propera edició de la Copa del Rei d'hoquei Patins. Francesc Gil, Jordi Creus, Manel Garcia, Pedro Gonzalez, Oscar Martínez, Carles Rodríguez, Estevet Pujals, Luís Gil, J. Lluís Delriu i Cia. Us necessiten... els deixareu sols?


dijous, 2 de febrer del 2012

El CEVG de Korfbal 5è a Alemanya

El Club Esportiu Vilanova de korfbal torna d'Alemanya amb un 5è lloc de regust agredolç. Els vilanovins, que aspiraven al títol de l'Europa Shield, van perdre 2 dels 3 partits de la lligueta prèvia, quedant eliminats i sense opcions de repetir el podi de la darrera participació.


Un sitgetà al Dakar

El Ral·li Intercontinental, amb recorregut entre Almeria i Dakar, és una cita per aventurers de veritat. Com el sitgetà Manel Miró, un dels components de l'equip de motos Aventura Touareg 2. Qui, amb una Suzuki, té l'objectiu de completar les 14 etapes de que es composa aquesta prova.


dimecres, 1 de febrer del 2012

El CF Vilanova tanca un mercat d'hivern molt mogut

El CF Vilanova tanca el mercat d'hivern amb 5 incorporacions, alguna d'anada i tornada, i 6 baixes. Molts moviments en la plantilla amb l'objectiu de capgirar la situació complicada que atravessa l'equip i assolir la permanència a final de temporada.


El CEVG d'handbol torna a guanyar

El Club Esportiu Vilanova d'handbol aconsegueix una victòria balsàmica davant La Roca. Els vilanovins, que veninen d'encadenar 6 derrotes consecutives, van mostrar la seva millor versió de la temporada per trencar amb aquesta mala ratxa contra un rival directe en la lluita per la permanència.


Toc sitgetà als 10km de Vilafranca

Més de 1200 atletes van ser presents en la segona edició de la cursa dels 10 quilómetres pels carrers vilafranquins on la sitgetana, d'origen alemany, Imke Schnierch va tenir un paper molt destacat. La triatleta del Club Natació Sitges va fer segona, en categoria femenina, amb un temps de 39 minuts i 16 segons.


La Lliga de Ftubol Sala de Vilanova, cosa de dos

La Divisió d'honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova continua sent una cosa de dos. La Gran Penya no afluixa i continua lider, seguida d'un Xapu que continua sense fallar. Només 4 punts separen els dos primers classificats i únics imbatuts de tota la lliga vilanovina.


Comença la Copa del Trofeu Primavera

En futbol amateur, tot i que no hi ha hagut jornada de lliga, si que ha començat la Copa del Trofeu Primavera. I, com sempre, ja ha tingut alguna sorpresa d'inici.