TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

ENS TRASLLADEM

Tenim nou web!! Ens trobaràs a http://www.garrafesports.com

dimarts, 31 de gener del 2012

Marc Sesé dóna una victòria de 3 al CB Ribes

Un triple a falta de 2 segons pel final de Marc Sesé dóna la victòria al Club Bàsquet Ribes davant el River Andorra B. Els ribetans, que van marxar per darrera del marcador en la finalització dels 3 primers quarts, van acabar enuent-se la victòria per la mínima en el darrer suspir de partit.


dilluns, 30 de gener del 2012

El CF Vilanova planta cara a l'Espanyol B

El CF Vilanova torna a mostrar la versió de fora de casa per sumar un punt a camp d'un dels aspirants a l'ascens de categoria, l'Espanyol B. Els d'Àngel Alcolea van desactivar el mig del camp local i només una jugada d'estratègia espanyolista, en el minut 73, va igualar el gol de Santi Triguero.


El CP Vilanova segueix ferm cap a la Copa

Un brillant i efectiu CP Vilanova guanya a Calafell i depèn de si mateix per anar a la Copa del Rei. Creus, Gil, Garcia i Rodríguez anoten els 7 gols que van servir per sumar 3 punts que els apropen a la permanència i els poden portar a la competició del KO. Els vilanovins guanyant divendres al Reus, asseguren plaça i poden ser fins i tot cap de serie.


La UE Sitges segueix en bona línia

La UE Sitges va guanyar al segon, el Riudebitlles, i es posiciona com un aspirant seriós a la plaça de promoció d'ascens. Els de Manel Rodríguez cada vegada es troben millor sobre el terreny de joc i, aquesta jornada, no van donar opcions als penedesencs.


Newell's 1-4 Joventut Ribetana

El derbi de Quarta Catalana va acabar enduent-se'l el visitant, la Joventut Ribetana, que visitava el feu del Newell's. En un partit que va acabar sent més disputat del que va reflectir el marcador final (1-4).


dissabte, 28 de gener del 2012

El CF Vilanova vol complicar-li la vida a l'Espanyol B

Després de trencar la mala ratxa de resultats a casa guanyant la Gramanet, el Club de Futbol Vilanova pretén no abaixar el ritme com a visitant. Diumenge visita un Espanyol B molt talentós, però no passa per un bon moment.


divendres, 27 de gener del 2012

El CB Sitges vol assaltar el feu del líder

El Club Bàsquet Sitges visita la pista del líder, el Santfeliuenc, amb l'únic objectiu de guanyar. Controlar el rebot, evitar que corrin el contraatac i millorar l'encert de cara a cistella, les claus perquè els homes d'Edu Piñero donin la campanada al Palau Juan Carlos Navarro.


Comença la 2a volta de Tercera Catalana

Aquesta jornada comença la segona volta de la Tercera Catalana i no ho podia fer d'altra manera que amb un nou derbi, l'Olivella - Penya Jove. Els de Manolo Cantos, cuers, se les veuran amb els homes de Josep Riambau, cinquès, en el seu millor moment de la temporada.

Cap de setmana d'OK Stars

El Club Patí Vilanova estarà perfectament representat a l'OK Stars, la festa de l'hoquei patins que se celebra aquest dissabte a Blanes. Les jugadores Cate Ortega i Ester Nadal, i el pitxitxi de l'OK Lliga, Francesc Gil, prendran part als partits de les estrelles.


Agenda i resultats cap de setmana (28/29 de gener)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 12h CB FM) Espanyol B 1 - 1CF VILANOVA
CF CUBELLES 3 - 0La Múnia
UE SITGES 3 - 1Riudebitlles
UE LES ROQUETES 6 - 0
La Granada
OLIVELLA
0 - 4PENYA JOVE
At. Vilafranca0 - 0CD RIBES
CF VILANOVA "B"
0 - 0Montserrat Igualada
Anoia1 - 2
SUBURENSE
Puigdàlber
3 - 0INDEPENDIENTE GARRAF
INTERNACIONAL DE SITGES1 - 3Moja
NEWELL'S1 - 4
JOVENTUT RIBETANA
------------------------
descansa
BASE VILANOVA
RAIG RIBETÀ
5 - 1Sant Pau d'Ordal

-
Femení
Penya Blanc i Blava La Roca1 - 0
SUBURENSE

HOQUEI
(Div.21h CB FM) CP Calafell  3 - 7CP VILANOVA
CP SITGES 3 - 6
Reus
CP RIBES9 - 3Perpetuenc
Femení
-----------------------------descansaCP VILANOVA

BÀSQUET
Santfeliuenc
75 - 85CB SITGES
CB RIBES
88 - 87Andorra
Palma
-SAMÀ
CEVG-Calafell
Prat82 - 46CB CUBELLES
Llor61 - 75
CB SITGES "B"
Femení
Roser73 - 46
SAMÀ
Calaf46 - 28
CEVG
CB RIBES 79 - 56
Lleida

HANDBOL
CEVG30 - 23
La Roca

VOLEI
CV Roquetes0 - 3CEVG

RUGBI
BUC Barcelona17 - 12RC SITGES
-----------------------------descansaSEL VILANOVA

TENIS TAULA
----------------------------descansaCTT VILANOVA

KORFBAL
CEVGdescansa-------------------------------

dijous, 26 de gener del 2012

El CEVG de Korfbal mira cap a Europa

El Club Esportiu Vilanova de korfbal a l'Europa Shield, la segona competició de clubs més important del continent. Els grocs, que ja han estat subcampions i tercers de la competició, busquen el seu primer títol aquest any, a terres alemanyes.


El president de la FEP justifica la seu a Vic

El president de la Federació Espanyola de Patinatge, Marcelo Paniagua, justifica el perquè la seu de la Copa del Rei d'enguany s'acabarà celebrant a Vic.


Penya Jove i UE Les Roquetes, valors a l'alça

En un moment en que invertir en borsa es considera una temeritat, per la inestabilitat que pateixen els mercats a tot el món, hi ha dos valors a Les Roquetes que, ara mateix, cotitzen a l'alça. Penya Jove i UE Les Roquetes han sacsejat el parquet futbolístic de la tercera catalana.

Dani Ventosa analitza la situació del Samà femení

El sènior femení del Bàsquet Samà no està tenint una temporada fàcil a 1a catalana. Els canvis a la plantilla i la pèrdua d'alguns partits importants, fa que el tècnic Dani Ventosa descarti qualsevol possibilitat d'ascens. El nou objectiu és no patir per salvar la categoria.


dimecres, 25 de gener del 2012

Delriu sap que, una vegada més, l'afició del CP Vilanova no fallarà

El CP Vilanova espera no estar sol a Calafell en el partit que pot decidir la presencia dels vilanovins a la Copa del Rei de Vic. Delriu espera que l'afició acompanyi a l'equip en aquest partit en el que a més es juguen uns punts molt importants de cara a assegurar la permanència a la categoria.


El SEL Vilanova es retroba amb la victòria

El SEL Vilanova es retroba amb la victòria davant l'Arenys, després d'un inici d'any on només havia recollit derrotes. Els blaus van trencar la ratxa de dos partits perduts de manera consecutiva mercè a un gran joc col·lectiu amb molta velocitat en atac i molt intensos en defensa com va reflectir el 46 a 6 final.


Nova jornada de futbol sala a Vilanova

El líder de Divisió d'Honor contra l'Olicat no ho va tenir gens fàcil davant els blaus (sobretot a la segona meitat). L'equip d'Àlex Arbalat , encara imbatut aquesta temporada, va acabar imposant-se per la mínima 4 a 3.


Bona jornada del patinatge de Xou Grups

Bona actuació dels equips vilanovins de patinatge al Campionat Territorial de Barcelona de Xou Grups. Una medalla d'or, dos podis i ple de classificats pel proper Campionat de Catalunya tanquen una jornada que es pot considerar de notable.


dimarts, 24 de gener del 2012

Mestres decideix la 1a victòria del 2012 pel CB Sitges

El Club Bàsquet Sitges reacciona a la ratxa de dues derrotes consecutives guanyant al Collblanc en un partit que, al descans, semblava controlat, però al final es va acabar complicant. Una victòria que va acabar segellant Adrià Mestres, autor de gairebé tots els punts de final de partit, quan el marcador era molt ajustat.


Victòria davant un rival directe del CB Samà femení

Malgrat un molt mal primer quart, on només va anotar 4 punts, el sènior femení del Bàsquet Samà acaba guanyant el Sant Andreu, per 51 a 37. El canvi d'actitud general, la bona defensa i el gran partit d'Eli Isern i Meri Torruella acaben valent la victòria a les vermelles davant un rival directe.


Se li resisteix la 1a victòria al CEVG femení de bàsquet

El sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Vilanova continua millorant la seva imatge, però encara se li resisteix la primera victòria de la temporada. Contra el Basket Almeda, segon classificat de la lliga, les d'Ivan Olivera van aguantar els 2 primers quarts, però van acabar caient fruit del seu escàs encert ofensiu.


El CEVG de volei segueix en bona línia

El Club Esportiu Vilanova de Volei guanya a Mataró i manté intactes les seves opcions de lluitar per l'ascens de categoria. Malgrat la lesió del col·locador, Justin, els grocs es mostren més encertats en els moments claus, i s'enduen el partit per 3 sets a 1, tots ells molt ajustats.


7 anys de Parc del Garraf

El complex esportiu del Parc del Garraf celebra el setè aniversari amb 4.700 abonats i una matinal del diumenge farcida d'activitat física. El futur immediat d'aquesta instal·lació passa per la captació del públic de mitjana edat amb noves activitats dirigides.


dilluns, 23 de gener del 2012

Triguero ja torna a decidir pel CF Vilanova

El Club de Futbol Vilanova s'encomana a un Mario León estelar sota pals i a l'eficàcia golejadora de Santi Triguero per sumar la segona victòria de la temporada a casa i sortir de la zona de descens. Tot i la victòria els d'Àngel Alcolea no van esbair els dubtes que mostra l'equip com a local aquesta temporada.


El CP Vilanova sentencia els vuitens de la CERS a Austria

El CP Vilanova guanya 0 a 8 a Austria i deixa resolt el passi a quarts de final de la Copa de la CERS. Els vilanovins, no tenen problemes per guanyar un rival molt fluix (el Dornbirn). A la propera eliminatòria el Patí s'enfrontarà molt probablement al Blanes, que també va deixar la ronda sentenciada.


El CP Vilanova Femení vol lluitar fins al final per la Copa de la Reina

El femení d'OK lliga del CP Vilanova reacciona a temps i supera a un incòmode Alcorcon. Les vilanovines sense fer un bon partit van poder superar a les madrilenyes i matemàticament encara tenen possibilitats, tot i que mínimes, d'anar a la Copa de la Reina.


Les Roquetes guanya al CD Ribes en el derbi de 3a Catalana

En el derbi que ha tancat la primera volta del campionat, Les Roquetes guanya per la mínima al Ribes. Amb aquesta victòria els locals, més efectius de cara a porteria, surten del descens directe de categoria i deixen els ribetans a 6 punts de la zona de promoció d'ascens.


Un hattrick de Gorka dóna els 3 punts a la UE Sitges

Un hattrick de Gorka dóna la victòria a una Unió Esportiva Sitges a l'alça davant el Base Espirall - Les Clotes. Un inici de partit poc fluïd, i el gran nombre de baixes no impedeixen els de Manel Rodríguez golejar 4-1 els vilafranquins.


Josu Julián s'estrena amb derrota amb el Suburense

El Suburense salda amb derrota per golejada l'estrena de Josu Julián com a nou entrenador. Una primera meitat molt dolenta permet la Fundació Atlètica Vilafranca sentenciar el partit molt aviat, i malgrat la millora sitgetana després del descans, el Subu per 4-0 i s'apropa a la zona de descens.


L'Independiente - Inter se l'enduen els visitants

Dos gols de Nicolás Gatti donen la victòria a l'Independiente Garraf sobre l'Inter de Sitges, en el derbi del grup 11è de 4a catalana. Els 3 punts permeten els visitants desempatar amb els sitgetans i abandonar l'última posició de la classificació.


diumenge, 22 de gener del 2012

Tercera Divisió: CF Vilanova 2-1 UDA Gramanet

La transmissió del partit corresponent a la 19a jornada de Tercera Divisió G5, entre el CF Vilanova i el UDA Gramanet, de Canal Blau Maricel TV.



Tercera Catalana: UE Les Roquetes 2-1 CD Ribes

La transmissió del partit corresponent a la 16a jornada de Tercera Catalana G12, entre la UE Les Roquetes i la CD Ribes, de Canal Blau Maricel TV.



divendres, 20 de gener del 2012

El CF Vilanova obligat a guanyar al pitjor visitant

La Gramanet, el pitjor visitant de tota la categoria, posa a prova el bloqueig mental del Club de Futbol Vilanova a l'Alumnes Obrers. Els d'Àngel Alcolea, que venen d'empatar a la Pobla de Mafumet, necessiten amb urgència guanyar a casa, per no seguir enfonsant-se en la zona de descens. Un partit que es podrà seguir, en directe, a través de Canal Blau Maricel Televisió diumenge a les 17h.


El CP Vilanova debuta a la CERS

Amb la baixa de Carles Rodriguez, el CP Vilanova viatja a Austria per jugar el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa de la CERS. Sobre el paper els vilanovins son clars favorits davant un rival que a la fase prèvia va eliminar al Herne Bay anglès. Partit que es podrà seguir, en directe, per Canal Blau FM dissabte a les 19h.


Derbi municipal entre la UE Les Roquetes i el CD Ribes

Una Unió Esportiva Les Roquetes a l'alça després de vèncer el Suburense rep la visita del millor equip garrafenc del que duem de temporada, el Club Deportiu Ribes. Aquest derbi, l'últim de la primera volta del campionat de lliga, es podrà seguir en directe per Canal Blau Maricel TV diumenge al a les 12h del migdia.


El CB Sitges vol esvair vells fantasmes

El Club Bàsquet Sitges es veu obligat a guanyar al Collblanc aquest cap de setmana, per no reobrir els dubtes d'inici de lliga. Per fer-ho, els homes d'Edu Piñero, hauran de millorar l'encert en el tir de camp inferior al 40% en les darreres jornades.


El CP Vilanova femení no vol dir adéu a la Copa de la Reina

El femení d'OK lliga del C.P.Vilanova es juga contra l'Alcorcon, tercer classificat, les escasses possibilitats que te d'entrar a la Copa de la Reina. Missió quasi impossible per les vilanovines que han de guanyar els 3 partits que resten per acabar la primera volta i esperar altres resultats favorables.


Agenda i resultats cap de setmana (21/22 de gener)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 17h TDTGarraf)  CF VILANOVA  2 - 1UDA Gramanet
CF CUBELLES 3 - 0Joventut 25 de Setembre
CF VILANOVA "B"2 - 1Hortonenc
OLIVELLA 1 - 1
Montserrat Igualada
(Dium.12h TDTGarraf)UE LES ROQUETES
2 - 1
CD RIBES
At. Vilafranca4 - 0SUBURENSE
Vista Alegre
0 - 3PENYA JOVE
UE SITGES4 - 1
Espirall
INTERNACIONAL DE SITGES0 - 2INDEPENDIENTE GARRAF

-
RAIG RIBETÀ 0 - 3
Martinenca
NEWELL'S1 - 2
BASE VILANOVA
Monjos
1 - 0JOVENTUT RIBETANA

-
Femení
Unificación Prat2 - 0SUBURENSE

HOQUEI
(Diss.19h CB FM)Dornbirn  0 - 8CP VILANOVA
CP SITGES 5 - 5
Riudebitlles
Molins de Rei
12 - 5CP RIBES
Femení
CP VILANOVA 4 - 1
Alcorcón

BÀSQUET
CB SITGES
67 - 63CB Collblanc
CB RIBES82 - 86Ramon Llull
Calafell
-SAMÀ
Pallejà75 - 78CEVG
 Montpedrós57 - 55CB SITGES "B"
-----------------------------descansaCB CUBELLES
Femení
SAMÀ51 - 37
Sant Andreu
CEVG38 - 46Almeda
Viladecans54 - 51CB RIBES

HANDBOL
Martorell26 - 21
CEVG

VOLEI
Mataró1 - 3CEVG

RUGBI
RC SITGES38 - 12Eivissa RC
SEL VILANOVA46 - 6Arenys de Munt

TENIS TAULA
CTT VILANOVA3 - 4CTT Prat

KORFBAL
CEVG-Castellbisbal

Infantil del SEL Vilanova

Aquest és el reportatge de la nostra visita a l'Infantil del SEL Vilanova.


dijous, 19 de gener del 2012

Manu Julián parla clar sobre la situació del Suburense

Manu Julián, president del CF Suburense, parla clar i sense embuts sobre la situació que atravessa l'entitat sitgetana, la destitució d'Andrés Sáez i el seu relleu a la banqueta, Josu Julián.


El CEVG de volei intractable a casa

L'encert ofensiu de l'oposat Conrad Rovira guia el sènior de Volei del Club Esportiu Vilanova a una nova victòria a casa. Els grocs, que van ser molt superiors a l'Arenys, segueixen fent del Poliesportiu del Garraf, un fortí.


dimecres, 18 de gener del 2012

El CF Suburense destitueix Andrés Sáez

El CF Suburense destitueix Andrés Sáez després de la mala dinàmica de joc i resultats que ha portat a l'equip fins al fil del descens. El seu substitut a la banqueta serà un dels actuals capitans de l'equip, Josu Juliàn, qui combinarà els rols d'entrenador i jugador si l'equip ho requereix.


Isaac Maldonado i Pep Centaño deixen el CF Vilanova

Isaac Maldonado deixa la disciplina del CF Vilanova, després de demanar la baixa alegant motius personals, i sembla que fitxarà per la Muntanyesa. I no marxarà sol, ja que Pep Centaño, veient la seva poca participació en l'equip, també ha demanat la seva llibertat i dilluns es va acomiadar dels seus companys.


El CEVG intractable com a local

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Vilanova no falla a l'últim quart i derrota el Salou, mantenint la seva imbatibilitat al Pavelló Poliesportiu del Garraf.En un partit d'alternances, l'encert en els darrers minuts de Bernete i Cazorla acaben valent-li el triomf als grocs.


dilluns, 16 de gener del 2012

El CF Vilanova frega la sorpresa

Un gol en temps d'afegit impedeix el CF Vilanova donar la sorpresa i endur-se la victòria del camp de la Pobla de Mafumet. Els d'Àngel Alcolea s'avancen en el marcador dues vegades amb gols de Roberto Camacho, però al minut 91 Oribe deixa el partit en empat.


El CP Vilanova fa una passa més cap a la Copa del Rei

Amb 4 gols de Francesc Gil el CP Vilanova guanya a un incòmode Shum i dona un pas molt important per anar a la Copa del Rei. En un partit amb poc hoquei, pèssim arbitratge però molt emocionant i vibrant, la victòria local no es defineix fins els 5 minuts finals.


Doble derbi Sitges - Les Roquetes a la 3cat12

Bon partit de futbol i trist epíleg en el derbi entre la Penya Jove i la UE Sitges, que va acabar amb repartiment de punts i nervis sobre el terreny de joc i la graderia. A més, els dos grans gols de Carlos Contreras i Manuel Santiago es van veure entel·lats per diverses expulsions i, sobretot, la greu lesió del local Carlos Nájera.

Mentre que ha Sitges, en l'altre derbi, la Unió Esportiva Les Roquetes (liderada per un Kodro estelar que va signar un hat trick) va passar per sobre d'un Suburense desdibuixat i amb manca d'idees sobre el terreny de joc.


El CP Vilanova femení es retroba amb la victòria

Molt va haver de treballar el CP Vilanova per guanyar 1 a 3 a l'Sferic de Terrassa, en un partit molt obert i disputat, i en el que al final es va imposar el que més encertat va estar de cara a la porteria contraria.


Una Mitja Marató Sitgetana de rècord

La Mitja Marató de Sitges tanca la seva 29a edició amb un nou rècord de participació amb 4.613 atletes pels carrers del municipi. Una prova en que els campions han estat Albert Moreno, en categoria masculina, i Ilona Marhele, en femenina.


diumenge, 15 de gener del 2012

Tercera Catalana: Penya Jove 1-1 UE Sitges

La transmissió del partit corresponent a la 16a jornada de Tercera Catalana G12, entre la Penya Jove Les Roquetes i la UE Sitges, de Canal Blau Maricel TV.


divendres, 13 de gener del 2012

El CF Vilanova buscarà trencar la millor defensa de 3div5

Diumenge al migdia el CF Vilanova inicia, a camp del 4t classificat, la Pobla de Mafumet, la segona volta del campionat de lliga. Els d'Àngel Alcolea, que darrerament estan mostrant el seu millor nivell fora de casa, visiten la millor defensa de la lliga.


Doble derbi a 3cat12 Sitges - Les Roquetes

La tercera catalana presenta aquesta jornada un doble enfrontament Sitges - Les Roquetes. Diumenge a les 12h, en directe per Canal Blau Maricel Televisió, la Penya Jove rep la UE Sitges. I el mateix dia, però a les 17h de la tarda a Aiguadolç, el Suburense es veurà les cares amb la UE Les Roquetes.

El CB Sitges vol treure's l'espineta a Girona

El Club Bàsquet Sitges buscarà treure's l'espineta de la primera volta, alhora que començar la segona amb bon peu, guanyant a feu del Girona B. Per fer-ho, però, hauran de derrotar a l'actual segona millor defensa de la lliga EBA, davant un rival que, en la primera jornada, els va vèncer a Pins Vens de 31 punts.


El CP Vilanova femení a retrobar-se amb la victòria

El femení d'OK lliga del CP Vilanova vol retrobar-se amb la victòria a la pista de l'Esferic de Terrassa. Mirant la classificació un rival assequible, però l'any passat les vilanovines en una situació més avantatjosa van perdre els dos partits que varen disputar.


Agenda i resultat cap de setmana (14/15 gener)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 12h CB FM) Pobla 2 - 2CF VILANOVA
Òdena 5 - 1CF CUBELLES
(Dium. 12h TDTGarraf) PENYA JOVE1 - 1UE SITGES
SUBURENSE0 - 3
UE LES ROQUETES
Hortonenc
3 - 1OLIVELLA
CD RIBES6 - 2Torrellenc
Molanta
1 - 0CF VILANOVA "B"


Cabrera d'Anoia
4 - 1INTERNACIONAL DE SITGES
INDEPENDIENTE GARRAF1 - 2Sant Sadurní AT
La Unión Suramericana1 - 0
RAIG RIBETÀ
Castellví
1 - 3
NEWELL'S
JOVENTUT RIBETANA4 - 1Sant Sadurní
BASE VILANOVA2 - 0Monjos
Femení
SUBURENSE 0 - 3
AEM

HOQUEI
(Div.21h CB FM) CP VILANOVA  8 - 5Shum Maçanet
Reus D5 - 4CP SITGES
CP RIBES5 - 12Noia
Femení
Sferic Terrassa1 - 3CP VILANOVA

BÀSQUET
Girona "B"
68 - 52CB SITGES
Viladecans San Gabriel
60 - 50CB RIBES
SAMÀ
73 - 77Pallejà
CEVG78 - 67Salou
CB SITGES "B" 80 - 62Abrera
CB CUBELLES 52 - 74
Sant Boi
Femení
Hispano Canyelles67 - 63
SAMÀ
CEVG 49 - 55
Balaguer
CB RIBES 44 - 48
Molins

HANDBOL
CEVG23 - 23
Garbí

VOLEI
CEVG3 - 1Arenys

RUGBI
Ponent27 - 25RC SITGES
ARPN22 - 7SEL VILANOVA

TENIS TAULA
Olesa-CTT VILANOVA

KORFBAL
CEVGdescansa-------------------------------

El CP Vilanova a 3 de poder estar a la Copa del Rei

A 3 jornades pel final de la primera volta el CP Vilanova està en bona posició per classificar-se per jugar la Copa del Rei. Els primers tres punts a sumar per continuar vius en aquesta lluita els ha d'aconseguir davant un rival directe, el Shum.
Partit que es podrà seguir en directe avui a les 21h per Canal Blau FM.

Aleví del CF Cubelles

Aquest és el reportatge de la nostra visita a l'Aleví del CF Cubelles.



dijous, 12 de gener del 2012

El CB Samà amb opcions d'ascens?

El sènior masculí del Bàsquet Samà reprèn la competició amb les opcions intactes de lluitar l'ascens de categoria. El tècnic, Xavi Lázaro es mostra satisfet amb el nivell competitiu dels seus, i especialment orgullós del paper que està desenvolupant la base aquesta temporada.


Miquel Lara: "Som una junta peculiar mantenint el tècnic amb aquesta situació"

El directiu del CF Vilanova, Miquel Lara, va parlar ahir al Primer Minut de Canal Blau FM sobre l'actualitat de l'entitat vilanovina. Us en deixem un tastet del més destacat emés ahir al Garraf al Dia Esports de Canal Blau Maricel TV.


Raúl Sánchez dimiteix del CF Vilanova

El fins ara directiu del CF Vilanova, Raúl Sánchez, ha presentat aquest matí la seva dimissió irrevocable esgrimint discrepàncies en la gestió del club mostrant-se, especialment crític, amb les decisions, relacionades amb el primer equip, que ha pres fins ara la directiva.

-Us adjuntem la carta íntegra exposant-ne els motius.


dimecres, 11 de gener del 2012

Relleu a la banqueta del CEVG femení

El sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Vilanova relleva Víctor Vacas i aposta per Ivan Olivera com a nou entrenador. El nou tècnic ve de la mà amb 3 noves jugadores que pretenen reforçar l'equip per evitar el descens de categoria.


El CP Vilanova femení passa balanç

El CPVilanova Femení no cumpleix les espectatives que se'n tenia a inici de temporada i té molt complicat classificar-se per la Copa de la Reina. Tot i així, Xavi Mestres, entrenador d'aquest conjunt, no tira la toballola i confia en fer-ho si es guanyen els propers 4 partits.


dimarts, 10 de gener del 2012

El CP Vilanova perd ocpions per estar a la Copa

El CP Vilanova comença l'any amb una dolorosa derrota a la pista del Vendrell. Els vilanovins perdonen en excés i acaben deixant-se tres punts molt importants de cara a la classificació per la Copa del Rei que a 3 jornades de la fi de la primera volta els vilanovins son a 1 punt de poder ser-hi.


La Mitja Marató de Sitges supera els 4400 participants

Més de 4.400 persones s'han inscrit a la marató de Sitges que tindrà lloc el proper diumenge 15 de gener. Així ho han explicat els organitzadors en la presentació d'aquesta cita esportiva que, com a novetat principal, inclou una cursa de 10 quilòmetres per aquelles persones que no tinguin la preparació física per fer els 21 d'una mitja.


Ribes i el CEVG celebren els seus 3x3 nadalencs

Aprofitant les festes, Ribes ha volgut arrencar la seva primera edició del 3x3 de Reis, en un cap de setmana que el CEVG també ha celebrat el seu.


dilluns, 9 de gener del 2012

El CP Vilanova femení empata amb el Cerdanyola

El femení d'Ok lliga del CP Vilanova només pot empatar davant un combatiu Cerdanyola. Les vilanovines, després d'una brillant primera part que acabava amb un clar 2 a 0, van acabar sent superades per l'equip del Vallés i empatant un partit que haver caigut per qualsevol de les dues bandes.


Nova ensopegada a casa de la UE Les Roquetes

La UE Les Roquetes no va poder amb un dels equips forts de la categoria, el Riudebitlles, tot i posar molt difícil les coses als visitants aquest cap de setmana.


Golejada del CF Cubelles per estrenar l'any

Inmillorable forma de començar l'any pel CF Cubelles després de l'aturada nadalenca golejant al Marianao Poblet, un rival directe en la lluita per marxar de la temuda zona de descens.


Any nou pel CF Vilanova... amb velles errades

El CF Vilanova arrenca l'any de la pitjor manera, amb una derrota per 0-1 contra el cuer (el Masnou) que el torna a ficar en descens. Ni el debut dels 3 fitxatges, Santi Triguero inclòs, van servir per reviure un equip que continua en caiguda lliure.


L'àrbitre no aguanta els 90' amb la UE Sitges

Daniel Vilardell Funes, l'àrbitre del partit entre la UE Sitges i el Montserrat Igualada va acabar sent el protagonista del partit, sorprenentment, però, no per la seva actuació arbitral, sinó perquè una lesió muscular en el minut 70 no el va permetre continuar i, per tant, va obligar-lo a suspendre el partit quan el resultat era de 3 a 1 pels de Manel Rodríguez.


diumenge, 8 de gener del 2012

Tercera Divisió: CF Vilanova 0-1 CD Masnou

La transmissió del partit corresponent a la 19a jornada de Tercera Divisió G5, entre el CF Vilanova i el CD Masnou, de Canal Blau Maricel TV.

divendres, 6 de gener del 2012

El CF Vilanova torna a la competició amb una final

Després d'una setmana molt moguda als despatxos, el Club de Futbol Vilanova torna a la competició rebent el cuer de 3a divisió, el Masnou. Els nombrosos moviments del mercat d'hivern fan de l'onze d'Àngel Alcolea tota una incògnita.


El CB Sitges comença l'any a Sabadell

Després de l'aturada nadalenca el CB Sitges ja està en marxa per preparar el primer partit de l'any i últim de la primera volta. Els d'Edu Piñero visiten la pista del 3r classificat, un Sabadell Sant Nicolau que té la millor defensa del campionat.


dijous, 5 de gener del 2012

Agenda i resultats cap de setmana (7-8 Gener)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 17h TDTGarraf)  CF VILANOVA  0 - 1CD Masnou
CF CUBELLES 5 - 1Marianao Poblet
OLIVELLA4 - 4CF VILANOVA "B"
Capellades1 - 0CD RIBES
UE LES ROQUETES
2 - 3
Riudebitlles
Torrellenc4 - 3SUBURENSE
Anoia
1 - 2PENYA JOVE
(suspès min.70)UE SITGES3 - 1
Montserrat Igualada 
INTERNACIONAL DE SITGES4 - 2Alianza Latina
Les Cabanyes
5 - 1INDEPENDIENTE GARRAF
RAIG RIBETÀ 1 - 5
La Plana Rodona
NEWELL'Sdescansa
--------------------------------------
Font Rubí
0 - 2JOVENTUT RIBETANA
Sant Sadurní
1 - 1BASE VILANOVA
Femení
La Salle Premià1 - 0SUBURENSE

HOQUEI
(Diss.20h CB FM)CP Vendrell  5 - 3CP VILANOVA
CP SITGES -
No hi ha jornada
CP RIBES-No hi ha jornada
Femení
CP VILANOVA 3 - 3
Cerdanyola

BÀSQUET
Sabadell Sant Nicolau
58 - 52CB SITGES
CB RIBES-No hi ha jornada
No hi ha jornada
-SAMÀ
CEVG-No hi ha jornada
 No hi ha jornada-CB SITGES "B"
No hi ha jornada -CB CUBELLES
Femení
SAMÀ-
No hi ha jornada
No hi ha jornada -CEVG
No hi ha jornada -CB RIBES

HANDBOL
CEVG-
No hi ha jornada

VOLEI
CEVG-No hi ha jornada

RUGBI
No hi ha jornada -RC SITGES
SEL VILANOVA17 - 18Viladecans

TENIS TAULA
No hi ha jornada -CTT VILANOVA

KORFBAL
KC Barcelona9 - 22CEVG

dimarts, 3 de gener del 2012

Les noves cares del CF Vilanova es presenten

El CF Vilanova presenta oficialment els seus 3 fitxatges del mercat d'hivern i, d'altra banda continua alleugerint la plantilla. El club confirma la baixa del defensa Adri Rodríguez el dia que Patri, Aleix i Santi Triguero ja excerceixen de vilanovistes.


dilluns, 2 de gener del 2012

El retorn de Santi Triguero (Part V)

La setmana passada es confirmava el fitxatge-retorn de Santi Triguero al CF Vilanova. Divendres ja va entrenar-se a les ordres del tècnic Àngel Alcolea. Aquesta serà la 10a temporada de l'extrem amb la samarreta blava, de la que n'és el màxim golejador de tota la història.