TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

ENS TRASLLADEM

Tenim nou web!! Ens trobaràs a http://www.garrafesports.com

dimecres, 30 de novembre del 2011

El SEL, masculí i femení, arrasa

El SEL Vilanova masculí es manté com a líder en solitari a tercera catalana després de guanyar a casa davant el RC Cornellà. Els del Garraf no van donar opcions als del Baix Llobregat, en un partit que van aconseguir el punt de bonificació per anotació.
Pel que fa el femení, que competeix combinat amb el CEU Barceloní, també va guanyar de forma contundent en el segon partit a la història, en el camp de les Pistes d'Atletisme de Vilanova, de rugbi femení.


Gran Penya - Xapu, partidàs equilibrat

Gran Penya i Bimar-Aluminis-Xapu empaten en el partidàs de la jornada i la Divisió d'Honor de la lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova continua igual. Els verds van avançar-se dues vegades en el marcador, però el Xapu va empatar totes dues, l'última, amb un gol de Toni Linares a 5 minuts del final.


dimarts, 29 de novembre del 2011

El CB Ribes converteix la seva pista en un fortí

El CB Ribes continua fent-se fort a casa i es desfà d'un rival directe, el Vila-Seca per 83 a 76. Els joves Marc Sesé i Alejandro Cereto comanden una victòria que allunya els de Magi Parra de les posicions de descens.


El CEVG de volei es retroba amb la victòria

L'Opticàlia Holandesa CEVG no té res a veure, està demostrat, quan Juan Miguel Rosell el tècnic pot comptar amb la totalitat de la seva plantilla, o quan (malauradament) no és així. Amb tothom disponible, els vilanovins són capaços de plantar-li cara a qualsevol equip de 1a catalana (líders inclosos). Amb baixes, en canvi, poden perdre contra qualsevol.


Isaac Gálvez, gran ciclista i persona

Opinió Dissabte dia 26 de novembre va fer 5 anys que ens deixava l'Isaac Gàlvez, un gran ciclista i excel·lent persona. Algú pot pensar que això de gran persona ja és el que s'acostuma a dir quan una persona ens deixa, però els que varem tenir la sort de poder-lo conèixer sabem que era així. 
L'Isaac ha estat el millor esportista de la història de Vilanova i la Geltrú. 
Doble Campió del Mon de Madison amb Joan Llaneras, havia guanyat 1 etapa del Crteruim Internacional, als 4 dies de Dunkerque, Setmana Catalana o Volta a Catalunya entre d'altres, a banda de tenir destacades actuacions al Giro o al Tour amb el Kelme, Illes Balears o Caisse d'Epargne. Un ciclista jove, que amb només 31 anys ens va deixar. 
Ho va fer sobre la bicicleta. A 2/4 d'una de la matinada al velòdrom Kuipke de Gante, on participava fent parella amb el seu inseparable Joan Llaneras a la proba de Madison dels 6 Dies Ciclistes de la ciutat belga. Faltaven només 10 minuts per acabar la proba i Gàlvez remuntava per iniciar un atac, acaba de rebre el relleu, el cop de ma d'en Llaneras. Anava a uns 55 kms per hora, però la mala sort va voler que s'enganxes el seu manillar amb el del belga Dimitri de Fauw i desprès d'arrossegar-se per la pista va topar amb la tanca de l'anella del velòdrom. El que podia ser una caiguda mes, de les moltes que es produeixen en aquests recintes esportius, es va veure complicada per una suma de fatalitats i el vilanoví va morir pràcticament a l'acte. 
Per cert aquest desgraciat accident tindria un altre dolorosa conseqüència, ja que 2 anys desprès el ciclista belga es treuria la vida. Tot i que havia continuat competint, des de l'accident havia caigut en una depressió i estava en tractament psicològic. 
Isaac Gàlvez, sempre que podia, acompanyava amb el seu pare Paco, entrenador d'una escola de ciclisme de Vilanova, a motivar els petits que s'iniciaven en aquest esport i no tenia mai un no per a qualsevol acte que se'l reclamés. Estimava i s'havia estimar. Agraïa i era agraït. Per sobre de tot era una bona persona i els que el coneixem sabem que va ser feliç. Felicitat que va compartir amb els seus amics i sobre tot amb la seva família; El Paco, l'Antònia, el Ramses i la seva inseparable Dèbora. 
Dies abans de marxar cap a Bèlgica explicava als amics la il·lusió que li feia participar a probes de 6 dies per Europa. En elles es respirava ciclisme i es valorava més als ciclistes que al nostre país. Isaac Gàlvez, a banda d'excel·lent ciclista, era una persona senzilla, que es feia estimar. La Maria, una veïna seva de tota la vida, no es va donar de qui era l'Isaac fins que va morir. Ella, com tothom, sabia que era un gran ciclista, però de la seva dimensió personal i qualitats humanes no se'n va adonar fins aquells dies de finals de novembre del 2006. En una de les mostres de dol més multitudinàries de Vilanova i la Geltrú, més de 2.000 persones es van aplegar al Poliesportiu del Garraf de Vilanova per acomiadar a qui mesos desprès seria nomenat Fill Predilecte de la Ciutat. Dissabte 26, 5 anys desprès de l'accident, un grup d'amics es van reunir a dos llocs molt “Galvez” de Vilanova; la seva botiga de ciclisme de la Plaça Pau Casals i al Restaurant la Cova d'En Joan. El seu amic Pere va llegir un breu comunicat destacant les qualitats esportives, però sobre tot les humanes de l'Isaac. 
Serveixin aquestes ratlles per recordar la figura de l'Isaac Gàlvez. Les persones que tenim present no marxen mai. Ell per tant, no ens deixarà mai. 

 PD; Podeu llegir el Retrat dedicat a Isaac Gàlvez, editat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú al següent enllaç http://www.vilanova.cat/doc/doc_20110765_1.pdf

dilluns, 28 de novembre del 2011

En el Suburense - Ribes, una cara i una creu

El CF Suburense cau derrotat a casa per 2 a 4 davant el CD Ribes, especialment gràcies a la gran actuació de Guille Pazos, davanter ribetà, qui va signar els 4 gols visitants. En un partit que va quedar entelat per l'agressió sense pilota de Dani Pulido (Suburense) a Joshua Canales (Ribes).

El CF Vilanova suma un punt per sortir del descens

Un seriós CF Vilanova empata 0 a 0 al Prat i surt, després de moltes jornades, de les posicions de descens. El porter Mario León, novetat a l'onze titular, es converteix en l'heroi del partit, abortant amb intervencions de molt mèrit totes les ocasions locals.


El CP Vilanova femení compleix i fa història

El femení d'Ok lliga del CP Vilanova millora el seu joc i guanya amb un rocós Sant Cugat. Les vilanovines, tot i controlar el partit i tenir més arribada que les locals no van poder marcar fins la segona part. Paula Torner va anotar el primer gol del Patí, el 200 del Vilanova a l'OK lliga.


El CP Vilanova dóna la campanada a Vic

El Club Patí Vilanova dóna la sorpresa a pista del Vic i suma la primera victòria fora de casa de la temporada. Els doblets de Francesc Gil i Manel Garcia i les aturades de Luís Gil permeten els de Josep Lluís Delriu superar 3-4 els vigatans.

divendres, 25 de novembre del 2011

Dos derbis garrafencs a tercera catalana

Un CE Olivella cuer amb només quatre punts i que només ha sumat una vcitòria en 11 jornades, rep la visita d'una UE Sitges amb la moral pels aires després de golejar a casa, 10 a 1, el Vista Alegre. En un dels dos derbis que depara la tercera catalana aquest cap de setmana. Mentre el Subuerense vol trencar la seva ratxa de 4 derrotes davant l'invicte CD Ribes, en l'altre derbi de la jornada.

El CP Vilanova torna a la OK Lliga a Vic

El CP Vilanova es desplaça a la pista del Vic, amb l'objectiu de buscar la segona victòria de la temporada fora de casa. Els vilanovins visiten una de les pistes mes complicades de l'OK lliga. Una derrota els podria deixar fregant la zona de descens de categoria.

El CP Vilanova femení visita Sant Cugat

El femení d'OK lliga del CP Vilanova buscarà a Sant Cugat la primera victòria de la temporada fora de casa. Sobre el paper les vilanovines son superiors davant un rival que encara no coneix la victòria. El Patí ha de guanyar per no despenjar-se de la zona alta de la classificació.

Agenda i resultats del cap de setmana (26/27 de novembre)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 12h CB FM) AE  Prat 0 - 0CF VILANOVA
Juventut Prat 1 - 3CF CUBELLES
OLIVELLA1 - 1UE SITGES
(Diss.18:15h TDTGarraf)SUBURENSE2 - 4CD RIBES
Montserrat Igualada
1 - 1UE LES ROQUETES
CF VILANOVA "B"3 - 1Anoia
PENYA JOVE
3 - 1Torrellenc


INTERNACIONAL DE SITGES0 - 5Quintinenc
INDEPENDIENTE GARRAF0 - 1Hostalets de Pierola
Castellví2 - 1
RAIG RIBETÀ
NEWELL'S0 - 5
Sant Sadurní
JOVENTUT RIBETANA1 - 0Gelida
BASE VILANOVA0 - 1Can Cartró
Femení
Riudeperes1 - 1SUBURENSE

HOQUEI
(Diss.19h CB FM)CP Vic 3 - 4CP VILANOVA
Castellet5 - 2CP SITGES
CP RIBES7 - 5Piera
Femení
Sant Cugat0 - 2CP VILANOVA

BÀSQUET
CB Cornellà
85 - 80CB SITGES
CB RIBES83 - 76Vilaseca
Nàstic
66 - 70SAMÀ
CEVG91 - 78Viladecans
 Gavà59 - 63CB SITGES "B"
Abrera72 - 67CB CUBELLES
Femení
SAMÀ52 - 50
Collblanc-Torrassa
Secà St. Pere63 - 32CEVG
Sedis56 - 44CB RIBES

HANDBOL
CEVG25 - 37
OAR Gràcia Sabadell

VOLEI
CEVG3 - 13 Àmfores Balàfia

RUGBI
Sant Cugat30 - 26RC SITGES
SEL VILANOVA38 - 5Cornellà

TENIS TAULA
Nàstic de Tarragona4 - 3CTT VILANOVA

KORFBAL
CEVG25 - 25Ass. Vallparadís

Els equips del CB Sitges 2011-12

El CB Sitges va presentar els seus equips per la temporada 2011-12. Aquí en teniu un petit tastet del munt de nanos que aquest any vestiran la samarreta blanca del club.


dijous, 24 de novembre del 2011

Reptem a Adrià Carrasquilla

L'equip de Garraf Esports ens desplacem fins al Municipal Alumnes Obrers per reptar a un dels jugadors revelació i que està més en forma del CF Vilanova,  Adrià Carrasquilla. Aquí en teniu el resultat en forma de reportatge.

dimarts, 22 de novembre del 2011

El CB Sitges tanca el seu pòquer de victòries

El CB Sitges va complir amb la predicció d'Edu Piñero al guanyar el CB L'Hospitalet i aconseguir sumar, així, la seva quarta victòria consecutiva després d'haver trencat amb la mala ratxa d'inici de temporada de cinc derrotes seguides.

El Samà junior cau fora de casa

En categries inferiors aquesta setmana destaquem un equip que es troba a la màxima categoria de la Federació Catalana de Bàsquet en categoria júnior, parlem de la mlaurada derrota del femení del Bàsquet Samà en la seva visita a l'Arenys Bàsquet.

El CB Sitges "B" perd davant el Casal Vilafranca

El CB Sitges "B", després de cuallar grans actuacions aquesta temporada, es va veure sorprès pel SE Casal Vilafranca a Pins Vens. Una victòria que va marxar a terres penedesenques, especialment, per la major experiència i millor joc interior dels visitants.

El CB Ribes no aguanta la segona meitat

El CB Ribes de Copa Catalunya fa una gran primera meitat a pista del Reus Ploms, però perd pistonada a la segona, i acaba perdent de 18. Els de Magí Parra guanyaven de 10 al descans, però la reacció dels locals, segons a la lliga, acaba decidint el matx.

dilluns, 21 de novembre del 2011

El CF Vilanova empata per pena màxima

El capità Valldosera falla un penal al minut 92 i el CF Vilanova empata 1 a 1 amb el Vic. En un partit on els d'Àngel Alcolea van ser superiors, uns últims minuts de bogeria podrien haver deparat qualsevol desenllaç, victòria i derrota inclosos.

El CD Ribes es postula per lluitar per l'ascens

El CD Ribes presenta la seva candidatura seriosa a lluitar per les places que donen accés a l'ascens de categoria. Ja que se situa tercer en la classificació, a tant sols un punt del segon, després de la seva victòria davant el Riudebitlles, precisament el qui ocupava aquesta posició abans de disputar-se la jornada del cap de setmana.

La UE Les Roquetes no passa de l'empat amb l'Hortonenc

La UE Les Roquetes no pot guanyar a l'Hortonenc i acaba empatant (1-1). En un partit en que van dominar els visitants els primers 45 minuts, però a la segona meitat els roquetencs van poder guanyar a peus de David Plaza "Kodro" i Marc Borrell.

Bon inici de lliga del CP Vilanova femení

El femení d'Ok lliga del CP Vilanova comença la temporada guanyant a l'Igualada i empatant amb l'Arenys. Les vilanovines demostren que tenen millor plantilla que la temporada anterior, però evidencien encara moltes mancances en el joc.

El CP Sitges no pot amb el Capellades

El CP Sitges no pot amb el Capellades de l'ex-sitgetà Quim Aribau i acaba perdent a casa. Una nova derrota que complica les coses a l'equip de Magí Mestre per assolir l'objectiu de la permanència.

diumenge, 20 de novembre del 2011

Tercera Divisió: CF Vilanova 1-1 UE Vic

La transmissió del partit corresponent a la 15a jornada de Tercera Divisió G5, entre el CF Vilanova i el CD Masnou, de Canal Blau Maricel TV.



divendres, 18 de novembre del 2011

Els equips de la Fundació 2011-12

La Fundació Privada Unió Esport Base Vilanova i la Geltrú va presentar els seus equips de la temporada 2011-12. Aquí en teniu un petit tastet del munt de nanos que aquest any vestiran la samarreta de l'entitat.

Calendari i resultats de la jornada (19/20 novembre)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 17h TDTGarrafCF VILANOVA1 - 1Vic
CF CUBELLES  3 - 1Pubilla Casas
UE LES ROQUETES1 - 1Hortonenc
Capellades1 - 5PENYA JOVE
UE SITGES10 - 1Vista Alegre
CD RIBES1 - 0Riudebitlles
Molanta 4 - 1SUBURENSE
At. Vilafranca1 - 0CF VILANOVA "B"
Anoia1 - 0OLIVELLA
Sant Sadurní3 - 1INTERNACIONAL DE SITGES
Mediona6 - 0INDEPENDIENTE GARRAF
RAIG RIBETÀdescansa
Font Rubí0 - 0NEWELL'S
St. Pau d'Ordal0 - 2JOVENTUT RIBETANA
Gelida0 - 6BASE VILANOVA
Femení
SUBURENSE0 - 0Les Preses

HOQUEI
 CP VILANOVA------no hi ha jornada OK Lliga------
CP SITGES3 - 4Capellades
Olesa7 - 5CP RIBES
Femení
(Div. 21h TDTGarraf)CP VILANOVA2 - 1Igualda HC
(Diumenge)CP VILANOVA2 - 2Arenys

BÀSQUET
CB SITGES88 - 69CB L'Hospitalet
Reus83 - 65CB RIBES
Viladecans Sant Gabriel68 - 61SAMÀ
Molins-CEVG
CB SITGES "B" 62 - 74Casal Vilafranca
CB CUBELLES69 - 48Pallejà
Femení
Joventut Hospitalet56 - 40SAMÀ
CEVG53 - 57Almeda
CB RIBES-Viladecans

HANDBOL
Granollers27 - 22CEVG

VOLEI
Arc Volei3 - 1CEVG

RUGBI
RC SITGESdescans

descansSEL VILANOVA

TENIS TAULA
Calella-CTT VILANOVA

KORFBALL
Badalona-CEVG

dijous, 17 de novembre del 2011

Les campiones d'Amèrica del CP Vilanova

Les campiones vilanovines de la Copa Amèrica d'hoquei patins femení amb la Selecció Catalana, Caterina Ortega i Ester Nadal, ens expliquen la seva vivència al Brasil i analitzen l'inici d'Ok Lliga.

Xavi Mestres analitza el femení del CP Vilanova

Comença l'OK Lliga Femenina pel CP Vilanova amb dos partits en un sol cap de setmana amb Igualada i Arenys. Parlem amb Xavi Mestres, entrenador del primer equip femení, per analitzar com es presenta l'estrena en aquesta competició.

dimecres, 16 de novembre del 2011

Temporada per l'equilibri del CP Sitges

El CP Sitges vol aquesta temporada serveixi de punt de suport per trencar amb l'encadenament de descensos dels darrers anys. Per això, enguany, l'objectiu principal és treballar per mantenir a l'equip a primera catalana.

Gran inici de temporada del juvenil del CF Cubelles

El juvenil 'A' del CF Cubelles és líder en solitari de primera divisió i encara no coneix la derrota. Malgrat que és molt aviat, l'equip de José Antonio Pachón, ha presentat ja la seva candidatura a l'ascens de categoria.

Els equips de la UE Sitges 2011-12

La UE Sitges va presentar els seus equips de la temporada 2011-12. Aquí en teniu un petit tastet del munt de nanos que aquest any vestiran la samarreta blanca del club.

Homenatge i victòria pel CEVG

El CEVG de Korfbal homenatja els internacionals catalans Sergi Pau Gabriel i Ivan Alberich el dia de l'estrena de la lliga a casa. Després dels actes, on també es va presentar el nou patrocinador de la secció, l'equip va derrotar amb solvència 20 a 10 l'Isis Montcada.

dimarts, 15 de novembre del 2011

Caterina Ortega i Ester Nadal campiones d'amèrica

Procedents del Brasil aterraven, ahir a la tarda, a l'aeroport del Prat Caterina Ortega i Ester Nadal, jugadores del CP Vilanova, juntament amb la resta de l'expedició de la Selecció Catalana absoluta després de proclamar-se campiones de la Copa Amèrica. Un títol encara inèdit en el palmarès català.

La Penya Rialto celebra els 60è aniversari

La Penya Rialto, fundadora del CFVilanova, reuneix a ex jugadors, ex directius i aficionats del club per celebrar els 60 anys de la seva creació. Anècdotes futbolístiques i retrobaments protagonitzen la jornada.

dilluns, 14 de novembre del 2011

El CF Vilanova es desfà amb l'aigua de la segona meitat

El CF Vilanova agrada a la primera meitat i desespera a la segona a camp del Rubí, on acaba caient golejat per 4 gols a 1. En un partit de contrastos, els d'Àngel Alcolea no van saber manar en el marcador quan van ser millors, i van acabar desquiciats en una segona meitat on van ser clarament inferiors diluint-se com un tarró de sucre amb la pluja.

Les Roquetes s'endú el derbi davant el CF Vilanova B

El CF Vilanova B va perdre a casa, en el derbi de tercera catalana, contra la Unió Esportiva Les Roquetes. En un partit en que els vilanovins van posar la possessió de pilota i els roquetencs la seriositat tàctica i, el més important, els gols.

El Base Vilanova goleja el dia de la seva presentació

El primer equip de la Fundació va tornar a guanyar amb solvència, aquest cap de setmana, golejant una vegada més. Aquest cop li va endosar un tennístic set en blanc (6-0) al Sant Pau d'Ordal. Un gran resultat que va servir de cloenda a la presentació dels equips de la base que s'havia fet abans d'aquest partit.

El Raig Ribetà s'endú el derbi de 4a catalana contra el Newell's

Newell's i Raig Ribetà van viure un dels derbis més intensos i apassionats de la 4a Catalana. El favoritisme era pels visitants, i es van acabar complint els pronòstics, si més no en el marcador. Ja que el domini del joc i les ocasions va ser molt més repartit, en un encontre molt intens i dur, però noble, en que tots dos equips van fer passar una molt bona estona de futbol als aficionats. Al final, 1 a 3 va vèncer el Raig.

El CP Vilanova no pot amb l'Igualada i un pèssim arbitratge

El CP Vilanova perd amb l’Igualada el segon partit consecutiu de la temporada el dia del retorn de Roger Rocasalbas a Les Casernes. La manca de punteria condemna a un superior Vilanova que a més va haver de lluitar contra un pèssim arbitratge.

dissabte, 12 de novembre del 2011

Tercera Catalana: CF Vilanova B 0-2 UE Les Roquetes

La transmissió del partit corresponent a la 16a jornada de Tercera Catalana G12, entre la CF Vilanova B i la UE Les Roquetes, de Canal Blau Maricel TV.



El CB Sitges a pel 3 de 3

El Bàsquet Sitges buscarà la tercera victòria consecutiva davant un dels equips forts del seu grup d'EBA, el Valentine Montcada. Els d'Edu Piñero, però, són optimistes després d'haver recuperat el seu millor joc.

El CF Vilanova buscarà sortir del descens a Rubí

El CF Vilanova busca la 3a victòria seguida, diumenge a camp del Rubí. Els vallesans estan tenint un bon inici de campanya l'any del seu retorn a 3a divisió i, especialment a casa, s'estan mostrant molt forts. El nou fitxatge vilanoví, Isaac Maldonado, podria debutar.

Objectiu pel CF Cubelles: guanyar

El CF Cubelles té el repte de trencar amb la llarga ratxa d'empats (4 ja de consecutius) en la seva visita a Begues. Perquè tot i sumar 5 jornades consecutives invictes, per estar en la zona tranquila en una lliga de tres punts, no és suficient amb no perdre sinó que, de tant en tant, s'ha de guanyar.

El derbi de tercera catalana, aquesta jornada, Vilanova "B" - Roquetes

Dissabte a 1/4 de 7 de la tarda, i amb les càmeres de Canal Blau Maricel TV en directe des del Municipal dels Alumnes Obrers, nou derbi. Vilanova B - Unió Esportiva Les Roquetes.

La prèvia poliesportiva del cap de setmana

Prepareu l'agenda perquè aquest cap de setmana ens esperen moltes coses tant de rugbi, com de handbol, volei, tenis taula, etc. Aquí us en deixem la prova.

divendres, 11 de novembre del 2011

Minibàsquet Femení del Bàsquet Sitges

Aquest és el reportatge de la nostra visita al Minibàsquet Femení del Bàsquet Sitges.

Calendari i resultats cap de setmana (12/13 novembre)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 12h CB FM) UE Rubí 4 - 1CF VILANOVA
Begues  1 - 2CF CUBELLES
OLIVELLA1 - 2At. Vilafranca
Espirall0 - 3CD RIBES
(Diss.18:15h TDTGarraf)CF VILANOVA "B"0 - 2UE LES ROQUETES
UE SITGES 1 - 4Molanta
La Granada
2 - 0PENYA JOVE
Riudebitlles 3 - 1SUBURENSE
INTERNACIONAL DE SITGES0 - 2Les Cabanyes
INDEPENDIENTE GARRAF5 - 3Olesa de Bonesvalls

-

NEWELL'S1 - 3RAIG RIBETÀ
JOVENTUT RIBETANA1 - 3Martinenca
BASE VILANOVA6 - 0Sant Pau d'Ordal
Femení
Sant Cugat1 - 0SUBURENSE

HOQUEI
(Div.21h CB FM) CP VILANOVA0 - 3Igualada HC
Calafell8 - 3CP SITGES
CP RIBESdescansa
Femení
CP VILANOVA-----------no té partit--------------------

BÀSQUET
Valentine Montcada
60 - 77CB SITGES
CB RIBES74 - 72Prat
SAMÀ61 - 77Molins
CEVG76 - 69Cambrils
 Castellbisbal51 - 84CB SITGES "B"
CB SAB100-73CB CUBELLES
Femení
Sant Cugat71 - 59SAMÀ
Martorell48 - 35CEVG
Mollerusa47 - 49CB RIBES

HANDBOL
Polinyà35 - 26CEVG

VOLEI
CEVG3 - 1Volei Barberà

RUGBI
El Toro (Mallorca)6 - 36RC SITGES
SEL VILANOVA48 - 17SITGES

TENIS TAULA
CTT VILANOVA5 - 1Esparraguera

KORFBAL
CEVG-Montcada

dijous, 10 de novembre del 2011

Tothom coneix què és el korfbal?

L'equip d'esports de Canal Blau Maricel TV hem volgut fer un estudi, sense base científica evidentment, dels coneixements de Korfbal que té la gent. Especialment després que la Selecció Catalana hagi assolit la quarta posició al Mundial de la Xina amb dos jugadors del CEVG com són el Sergi Pau Grabriel i l'Ivan Alberich. Aquí en teniu el resultat.
Per cert, moltes gràcies a les persones que s'han prestat a respondre a les nostres preguntes.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Isaac Maldonado fitxa pel CF Vilanova

El CF Vilanova reforça el seu atac amb el fitxatge d'Isaac Maldonado, procedent de l'UDA Gramenet. L'extrem dret, que va ser titular en el partit que aquesta temporada (jornada 2) va enfrontar, a Can Peixauet, tots dos conjunts on va ser un del jugadors més destacats, ocupa la plaça de sub-23 que havia deixat vacant l'adéu de Julià Capdet. L'any passat va ser un dels jugadors més destacats del Vilassar de 1a catalana, que va fregar l'ascens.


A més us deixem un vídeo d'ell de Youtube de quan jugava a l'UE Vilassar.

Primera victòria pel RC Sitges

El RC Sitges aconsegueix la seva primera victòria de la temporada després de guanyar al líder, el Buc Barcelona. La combinació de veterania i juventut, amb 8 jugadors sub-21 en el quinze inicial, va servir de revulsiu per estrenar la casella de victòries.

El SEL Vilanova reacciona a temps a Amposta

El SEL Vilanova va guanyar a camp del TAUS Aposta per 12 a 29. Els vilanovins eren clars favorits, per la seva condició de líders, i per la poca experiència dels del Montsià, que tot just estan competins aquest any per primer cop de manera oficial.

Sorteig de la copa lliga futbol sala ciutat de Vilanova

Ja s'ha celebrat el sorteig de la Copa Lliga Futbol Sala Ciutat de Vilanova, que ha deixat tancats tots els aparellaments.

Derrota contundent del CEVG

El CEVG va acabar perdent de forma clara, a casa, davant el Molins, en un mal partit de les grogues.

dimarts, 8 de novembre del 2011

Els mundialistes de Korfbal del CEVG tornen a casa

Els vilanovins Sergi Pau Gabriel i Ivan Alberich, juntament amb la resta de la Selecció Catalana de Korfbal tornen a Barcelona, després de ser quarts al Mundial de la Xina. Gabriel és el capità d'un equip que ha fet història.

Eli Isern lidera la victòria del Samà

El Samà femení, liderat per una espectacular Eli Isern, guanya de forma contundent al Sant Just gràcies a un gran primer quart. Les noies de Dani Ventosa van trencar el partit amb un parcial de 32 a 9 en 10 minuts.

El Samà guanya per la mínima

Amb un primer quart espectacular i una bona capacitat de patiment, el Samà en va tenir prou per endur-se la victòria a pista del Cambrils. Per la mínima, 72 a 73.

Empat de futbol entre Ribes i Penya Jove

Un gol d'Àlex Morillas a 5 minuts pel final culminava amb la remuntada i l'empat de la Penya Jove en la seva visita al CD Ribes. En un partit jugat de poder a poder, i amb una gran intensitat, tots dos equips van oferir un gran espectacle als aficionats que es van desplaçar fins al Bosc de Plaça en un encontre on van haver moltes opcions per tots dos equips.

dilluns, 7 de novembre del 2011

Segona victòria del CF Vilanova... i consecutiva!!!

Un CF Vilanova tan efectiu com poc brillant derrota 2-0 l'Amposta i encadena la segona victòria seguida. Un gol matiner de Cristian i un contraatac a dos minuts del final acabat per Carlitos deixen els d'Àngel Alcolea a només 1 punt de sortir del descens.

El CF Cubelles es deixa empatar en el 93'

El CF Cubelles va acabar empatant en temps d'afegit davant el Moja després de remuntar un gol inicial dels penedesencs. Un resultat que deixa líder en solitari al Moja i en zona de descens directe els cubellencs.

Primera derrota a casa del CP Vilanova

El CP Vilanova va acabar perdent 2 a 3 amb el CE Noia en un partit fluix i en el que va guanyar qui mes encert i fortuna va tenir. Els vilanovins, molt desdibuixats, només van existir els 5 minuts d'inici i de final. La resta els va saber gestionar el Noia sense gaire esforç per acabar emportant-se una victòria que els manté al cap de la classificació.

Les Casernes s'inunda a la mitja part

L'anècdota del partit CP Vilanova - CE Noia va venir marcat per la pluja, tot i jugar-se el partit en un pavelló cobert com és el de Les Casernes. I és que l'aigua que es va escolar en l'interior va provocar que els jugadors haguessin d'accedir als vestidors per un camí diferent a l'habitual.

Homenatge a la campiona d'Europa Cate Ortega

Abans del partit entre el CP Vilanova i el CE Noia, el club va voler fer un acte d'homenatge a la portera del Patí femení Caterina Ortega davant l'afició vilanovina després d'aconseguir la medalla d'or en el darrer Europeu a Wuppertal.

dissabte, 5 de novembre del 2011

Els equips de la Blanca Subur 2011-12

La Blanca Subur va presentar els seus equips de la temporada 2011-12. Aquí en teniu un petit tastet del munt de nens i nenes, nois i noies, que aquest any vestiran la samarreta del club.

divendres, 4 de novembre del 2011

Una nova final pel CF Vilanova

Trencat el malastruc a Vilafranca, el CF Vilanova necessita guanyar a casa per confirmar la seva recuperació. Diumenge el visita l'Amposta, cuer de la classificació, en un partit sinònim de final on els d'Àngel Alcolea esperen poder oferir a la afició la primera alegria de la temporada.

Millors perspectives pel CB Sitges

Després de la primera victòria de la temporada, i de la història, a Lliga EBA, sembla que les sensacions de la plantilla són unes altres. Això analitzem amb Edu Piñero, entrenador d'aquest equip, i Adrià Mestres, un dels millors jugadors d'aquest inici de campionat abans de visitar el Sabadell Bàsquet.

Dos derbis a tercera catalana

Els derbis Ribes-Penya Jove i UE Les Roquetes-Olivella són els dos plats forts d'aquesta 9a jornada al grup 12è de 3a catalana. La fiabilitat de la Penya en els derbis posa a prova la imbatibilitat dels ribetans. Mentre al Municipal de Les Roquetes, locals i olivellencs busquen una victòria que els ajudi a sortir del pou de la taula.

Prèvia poliesportiva de la jornada

La prèvia poliesportiva per veure com es presenta la jornada per l'handbol, el volei, el rugby i, aquesta setmana, amb un especial Parc del Garraf que obre les seves portes.

Calendari i resultats de la jornada (5/6 de novembre)

Tots els resultats de la darrera jornada de la comarca els trobareu aquí. Si voleu participar en la seva actualització o n'hi ha algun d'erroni agrairem ens ho comuniqueu a esports@canalblau.cat .

FUTBOL
(Dium. 17h CB FM) CF VILANOVA2 - 0Amposta
CF CUBELLES  2 - 2Moja
UE LES ROQUETESSuspèsOLIVELLA
CD RIBES2 - 2PENYA JOVE
Anoia1 - 1UE SITGES
 SUBURENSE2 - 3Espirall
Torrellenc3 - 1CF VILANOVA "B"

-
La Llacuna4 - 0INTERNACIONAL DE SITGES
Sant Sadurní2 - 1INDEPENDIENTE GARRAF
RAIG RIBETÀ1 - 2Monjos
Can CartróSuspèsNEWELL'S
La Unión Suramericana2 - 9JOVENTUT RIBETANA
Martinenca1 - 2BASE VILANOVA
Femení
SUBURENSE2 - 2Sant Quirze Besora

HOQUEI
(Div. 20h TDTGarraf) CP VILANOVA2 - 3CE Noia
CP SITGES8 - 7Sferic Terrassa
Sant Ramon11 - 8CP RIBES
Femení
CP VILANOVA-----------no té partit--------------------

BÀSQUET
Sabadell Bàsquet52 - 69CB SITGES
Tarrega55 - 45CB RIBES
Cambrils72 - 73SAMÀ
Valls80 - 48CEVG
La Mercè 60 - 70CB SITGES "B"
CB CUBELLES62 - 84Gavà
Femení
SAMÀ60 - 41Sant Just
CEVG37 - 72Molins
CB RIBES63 - 70Seca Sant Pere

HANDBOL
CEVG27 - 29Banyoles

VOLEI
Sant Esteve1 - 3CEVG

RUGBI
RC SITGES13 - 11Buc Barcelona
Amposta12 - 29SEL VILANOVA

TENIS TAULA
L'Hospitalet0 - 6CTT VILANOVA